20 / 05 / 2024

Irmak Gayrimenkul

Irmak Gayrimenkul

Irmak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Palut, Burak Barış tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Çağrı Sokak'ta kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygun Daire Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Irmak Mustafa Bettal, Rakhmyatzhan Angarov tarafından kuruldu.

Irmaklar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmaklar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Irmak, İsmail Irmak ve Veysel Irmak kuruldu.

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Titiz ve Fatih Irmak ortaklığında kuruldu.

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halit Şatıroğlu ve Hasan Irmak ortaklığında kuruldu.

Irmak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Palut, Burak Barış tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Çağrı Sokak'ta kuruldu.

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi, Mahir Irmak, Salih Aksoy tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta EGS Business Park Blokları'nda kuruldu.

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Irmak Gayrimenkul Haberi

Irmak Gayrimenkul

Irmak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Palut, Burak Barış tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Irmak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek .b)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c)      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...