28 / 07 / 2024

Iron Man malikane

Iron Man malikane

Iron Man filmindeki başrol oyuncusunun film boyunca kaldığı malikanenin değerinin 25 milyon dolar olduğu açıklandı...

Michelle Mone, İrlanda Man Adası'ndan ev aldı!

İskoçyalı iş kadını Michelle Mone, İralanda Denizi'ndeki Man Adası'ndan 552.1 milyon TL'ye malikane satın aldı. Mone'nun yılda 17 milyar TL kazandığı açıklandı.

Cengiz Şişman: Kemaliye imar planının iptali için dava açılmalı!

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Cengiz Şişman, Kemaliye Mahallesi dönüşüm alanında yeri olan vatandaşların haklarının kaybolmaması için, "Kemaliye'de hazırlanan imar planının iptali için dava açılmalıdır" dedi

TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat piyasa danışmanını değiştirdi!

TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat piyasa danışmanını değiştirdi.

Sarıkamış'ta Katerina ile Şişman Köşkü, restore edilecek!

Sarıkamış'ta Rus Çarı 2. Nikola tarafından yaptırılan 118 yıllık Katerina ile Şişman Köşkünün, gerçekleştirilecek ihale sonunda restore edilmesi sağlanacak. Köşklerin restorasyonu ve otel yapımı için başvurular 8 Ağustos'ta sona erecek.

Barış Manço 81300 Moda tadilat nedeniyle 1 Ağustos'a kadar kapalı!

Barış Manço'nun ölümünden sonra Halk Bankasının desteğiyle Kadıköy Belediyesi tarafından alınarak restore edilip 2010 yılında açılan Barış Manço 81300 Moda tadilat nedeniyle 1 Ağustos'a kadar kapalı kalacak.

Manş Tüneli'ndeki tren bozulunca 400 yolcu tünelde sıkıştı!

İngiltere ile Avrupa kıtasını birbirine bağlayan ve Manş Denizi'nin altından geçen Manş Tüneli'ndeki bir tren, İngiltere kıyılarından ayrıldıktan sonra arızalanınca yaklaşık 400 yolcu ve dört köpek, tünelin içinde sıkışıp kaldı.

Emlakta doğru danışman nasıl olunur?

İş dünyasının ve emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi IŞIKÖREN, yarın akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında ‘Emlakta doğru danışman nasıl olunur ve doğru danışman nasıl bulunur?’ konulu online ‘canlı’ seminerinde bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe için pişman değiliz!

Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu Bugüne kadar hak sahiplerine 1 milyon liraya yakın lora ödedik. Yeni çıkan tüketici kanunu da bunu etkiledi. Fikirtepe projesi için de pişman değiliz" dedi.

Politeknik Metal genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 2 yıl içinde tamamlanacak!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ilk kepçe vuruldu. 12 Şubat tarihinde ihalesi yapılan ve EMT İnşaat tarafından yapımı üstlenilen MSK Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 120 dönümlük arazi üzerine oturuyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ilk kepçe vuruldu. 12 Şubat tarihinde ihalesi yapılan ve EMT İnşaat tarafından yapımı üstlenilen MSK Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 120 dönümlük arazi üzerine oturuyor.

Servet Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Servet GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı. Servet Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dokümanı haberimizde bulunuyor.

MAN, Almanya'daki tek otobüs fabrikasını kapatacak!

MAN Kamyon ve Otobüsleri Üst Yöneticisi (CEO) Anders Nielsen, alınması zor olan bu karardan duyduğunu üzüntüyü dile getirerek, "Verimliliği artırmak için üretim yerini taşımaktan başka alternatif kalmadı" dedi...

Iron Man malikane Haberi

Iron Man malikane
Iron Man filmindeki başrol kahramanının kaldığı süper lüks malikanenin değeri 25 milyon dolar olarak açıklandı. Film oyuncusunun malikanesi ABD'nin Miami kentinde yer...