17 / 06 / 2024

İRTÜ Emlak adres

İRTÜ Emlak adres

İRTÜ Emlak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Keremoğlu ve Omid Tahmasebzadeh ortaklığında kuruldu.

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

1935 yılında emlak vergisinin dört taksitle ödenmesine tepki! 

1935 yılında bina vergileri yıllardır dört taksitle ödeniyormuş. Fakat maliye vergilerin dört taksitle alınmasına tepki göstererek, iki taksit halinde ödenmesini istemiş.

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Milli Emlak'tan sadece 286 bin TL'ye arsa fırsatı! İşte kelepir fiyatına arsa satışının olduğu iller

Emlak yatırımı düşünenler için harika bir fırsat! Türkiye'nin dört bir yanında, Antalya'dan Balıkesir'e, Bursa'dan daha pek çok ilde kelepir fiyatlarla arsalar satışta! Türkiye genelinde arsa sahibi olma hayali kuranlar için harika bir fırsat kapısı aralandı. İşte konu hakkında detaylar…

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Emlak vergisinden muaf arsa arayanlar dikkat! O ildeki 4 arsayı kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar beş yıl boyunca emlak vergisinden de muaf...

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

Milli Emlak o ilde 5 bin 500 bin TL'ye arazi satacak! Arazi arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 5 bin 500 TL'ye arazi satacak. Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma sürerken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan Haziran vurgusu geldi. Başaran'dan gelen açıklamalara göre; gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın! İşte bütün ayrıntılar...

Korsan emlakçılar gün geçtikçe arttı!

Emlak işi kolonu ve kirişi ayırt edemeyenlerin tercih ettiği bir meslek oldu. Son zamanlarda emlak sektörünün ön plana çıkmasıyla herkes emlakçı olmaya başladı.

Finansal fırtına başlarken!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Finansal fırtına başlarken" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

İRTÜ Emlak adres Haberi

İRTÜ Emlak adres

İRTÜ Emlak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Keremoğlu ve Omid Tahmasebzadeh ortaklığında kuruldu.

İRTÜ Emlak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...