29 / 04 / 2024

İş adamı Galip Öztürk

İş adamı Galip Öztürk

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, "tasarlayarak öldürme" suçundan aldığı müebbet hapis cezası kesinleşen Öztürk'ün, yeniden yargılanmasına ve infazın durdurulmasına karar verdi.

İş adamı Galip Öztürk yeniden yargılanacak!

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, "tasarlayarak öldürme" suçundan aldığı müebbet hapis cezası kesinleşen Öztürk'ün, yeniden yargılanmasına ve infazın durdurulmasına karar verdi.

Adam Kule Maltepe ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Adam Kule projesi toplam 350 adet home officeden meydana geliyor. Adam Kule Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

3 Adam İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

3 Adam İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Limited Şirketi, Erkan Korkut, Ömer Tekgül, Ömer Faruk Korkut tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

14 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan DAP Yapı’nın Kartal’da hayata geçireceği yeni projesi Adam Kule basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

DAP Yapı Adam Kule iletişim bilgileri!

27 kattan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. DAP Yapı Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule daire fiyatları!

Daire alanlarının minimum 46 metrekareden başladığı projede İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Proje 27 kat şeklinde yükseliyor. Dragos Adam Kule daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Maltepe satılık!

Tek katlı blok şeklinde hayata geçirilen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Adam Kule Maltepe satılık dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

DAP Yapı Adam Kule'de daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor!

DAP Holding, dünyanın ilk insana benzeyen binası Adam Kule projesini vitrine çıkardı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, Kartal Dragos'ta hayata geçirecekleri metrekaresi 4300 liradan satılan proje için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurduklarını söyledi.

Maltepe Adam Kule iletişim!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan projede 350 adet home office bulunuyor. Maltepe Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başladığı projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 350 home ofice bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule anneler günü kampanyası!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Adam Kule anneler günü kampanyasına özel konut veya ofis satın alana Samsung Curve Uhd TV hediye ediliyor.

Adam Kule: en değerli varlığımız annelere en özel armağan!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul'un Maltepe ilçesinde yükseliyor. Adam Kule: en değerli varlığımız annelere en özel armağan olarak Samsung Curve Uhd TV veriliyor.

İş adamı Galip Öztürk Haberi

İş adamı Galip Öztürk

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, "tasarlayarak öldürme" suçundan aldığı müebbet hapis cezası kesinleşen iş adamı Galip Öztürk'ün yeniden yargılanmasına ve infazının durdurulmasına hükmetti.


Öztürk'ün avukatı Şeyhmus Tuncay Çaltekin, İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak, müvekkili hakkında İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nce yeniden yargılama talebinin reddine ilişkin verilen ek karara itiraz etti.


İtirazı değerlendiren mahkeme kararında, Öztürk'ün 2012'de "tasarlayarak öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldığı ve hak yoksunluğu kararı verildiği, bu kararın da 17 Eylül 2014'te Yargıtay 1. Ceza Dairesi'nce onanarak kesinleştiği hatırlatıldı.


Kararda, avukat Çaltekin'in sunduğu dilekçede, hükümlü Öztürk'ün FETÖ/PDY'ye daha önce verdiği maddi desteği çekmesi üzerine, adı geçen terör örgütünün hedefinde olduğu, FETÖ/PDY'nin emniyet ve yargı içerisinde bulunan mensupları vasıtasıyla düzenlenen kurmaca delillerle mahkum edildiğine dair nedenlerin gösterildiği, bunu doğrulayacak delillerin...