07 / 05 / 2024

İş dünyası Şimdi ekonomiye ve işimize odaklanalım

İş dünyası Şimdi ekonomiye ve işimize odaklanalım

Türk iş dünyası, AK Parti’nin tek başına iktidara geldiği 26’ıncı dönem milletvekili seçimlerinin ardından hızlıca ekonomiye ve reformlara odaklanılması gerektiğini söyledi. İşte iş çevrelerinin önerileri...

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Altında şimdi de adeta 7 şiddetinde deprem! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası yıkıldı!

Altında şimdi de adeta 7 şiddetinde deprem... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

Altında şimdi de resmen 7 şiddetinde deprem! Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası karardı!

Altında şimdi de resmen 7 şiddetinde deprem... Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası karardı... Hemen bakın...

Tavuk Dünyası Siirt Park AVM'de restoran açtı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını sürdüren Tavuk Dünyası şimdi de ‘Siirt’te Tavuk Dünyası, Siirt’teki ‘ilk restoran yatırımı’nı açılışı sabırsızlıkla beklenen Siirt Park AVM’ye yaptı.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Tavuk Dünyası, her yıl 30 şube açacak!

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

Tavuk Dünyası 144 restoran açacak!

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

İş dünyası Şimdi ekonomiye ve işimize odaklanalım Haberi

İş dünyası Şimdi ekonomiye ve işimize odaklanalım

2015 yılının seçim ortamıyla geçtiğini belirten iş dünyası, Artık işlere odaklanılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve istihdamın artırılması için çalışmalara hız verilmesi gerektiği görüşünde birleşti.

TÜSİAD: ‘Bir dizi düzenleme hayata geçmeli’


TÜSİAD, yaptığı yazılı açıklamada seçimlerin tüm yurtta güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi ve seçimlere katılım oranının yüksekliğinin memnuniyet verici olduğunu söyled. TÜSİAD’ın açıklamasında, “İş dünyasının kurulacak hükümetten beklentisi; ilerletilmesi ve geliştirilmesi gereken siyasi reform ve kamu yönetimi, kalkınma ve rekabet gücü alanlarında bir dizi düzenlemenin süratle hayata geçirilebilmesi, AB üyelik sürecinin güçlendirilmesi ve bir süredir keskinleşmiş olan toplumsal kutuplaşmanın sona erdirilmesi yönünde, ortak akıl ve uzlaşı anlayışı içinde hareket edilmesidir” denildi.

YASED: ‘Yatırımın iyileşmesine hız verilsin’


Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, milletimizin iradesi doğrultusunda oluşacak yeni hükümetin hiç vakit kaybetmeden ülkemizin sosyo-ekonomik...