06 / 05 / 2024

İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması

İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması

(TASİAD) Genel Sekreteri Hasan Yaşa, "İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması" programına katılanların, sektörün öncü müteahhitlerinin birçoğu ile görüşme fırsatı bularak, firmalarını, ürünlerini ve hizmetlerini tanıttıklarını belirtti.

Gayrimenkul geliştirme sertifika programı 13 Mart'ta yapılacak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. GİSP üyeleri 13 Mart 2017 tarihinden itibaren gayrimenkul geliştirme sertifika programını gerçekleştiriyor.

Vakıf GYO Proje Geliştirme Grup Müdürlüğü'ne Ufuk Yalçınkaya seçildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Proje Geliştirme Grup Müdürü atanması hakkında bildirim yayınlandı.

Vakıf GYO Proje Geliştirme Müdürü Ali Zararsız istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Proje Geliştirme ve Uygulama Grup Müdürü İstifasını yayınladı.

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de komiteler belirlendi!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., oluşturulan yeni yönetim kurulu komitelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte oluşturulan yönetim komiteleri ve atanan isimler...

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de görev dağılımı yapıldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme AŞ., Yönetim kurulu görev dağılımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 23 Mart 2015 tarihinde toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle...

CarrefourSA, Adana Gayrimenkul Geliştirme Şirketi'ne ortak olacak!

CarrefourSA’ nın, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan açıklamasında, Adana Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme Anonim Şirketi unvanlı şirkete iştirak edilmesine karar verildiği ifade edildi...

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması Haberi

İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği


(TASİAD) Genel Sekreteri Hasan Yaşa, "İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması" programına katılanların, sektörün öncü müteahhitlerinin birçoğu ile görüşme fırsatı bularak, firmalarını, ürünlerini ve hizmetlerini tanıttıklarını belirtti.


Yaşa, yaptığı açıklamada, MARİFED'in düzenlediği programın 29 Eylül Cumartesi günü Wow Convention Center'da yapıldığını bildirdi.


Programa TASİAD olarak katıldıklarını ifade eden Yaşa, İş Geliştirme Platformu üyelerinin büyük ilgi gösterdiğini vurguladı.


Programın ticareti artırmak ve üyeler arasındaki iç ticareti geliştirmek için düzenlendiğini anlatan Yaşa, şunları kaydetti:


"70 stant ve 70 müteahhitlik firmasının hazır bulunduğu organizasyonu bin 200 kişi ziyaret etti. Programa katılanlar, aynı anda sektörün öncü müteahhitlerinin birçoğu ile görüşme fırsatı bularak; firma, ürün ve hizmetlerini tanıttılar. Aynı anda birçok sektör duayeni ile buluşma fırsatı sağlandığı için katılımcılar memnuniyetlerini dile...