07 / 05 / 2024

İş Güvenliği Taahhütnamesi

İş Güvenliği Taahhütnamesi

İş Güvenliği Talimatı ve Taahhütnamesi, işyeri yetkilisi ve işçi arasında imzalanıyor. Söz konusu taahhütname ile işçi, işyerinde belirlenen iş güvenliği tedbirlerine uyacağını beyan etmiş oluyor...

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakuş tarafından kuruldu.

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Birel tarafından kuruldu. 

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ali Adnan Hüyük tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Haşim Çetin, Emin Özdemir ve Yasin Bayrakcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Timtaş Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timtaş Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Çıldır tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi; Mehtap Bayramoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 9 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Ataşehir'de kuruldu.

Yeni kira kanununa göre tahliye taahhütnamesi!

Kiracılık hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu gereğince, gayrimenkul kiralamalarında kiracı tahliye taahhütnamesi ile kiracı ileride evi tahliye edeceği tarihi bildirebiliyor. İşte yeni kira kanununa göre tahliye taahhütnamesi...

İş güvenliği uzmanları yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

İş güvenliği uzmanlarının görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 30 Nisan 2015 tarihinde 29342 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi 14 Ekim'de başlıyor!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu değişikliği yayımlandı!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Ceylanpınar'da Hazine arazisinde taşınmazı bulunanlara mülkiyet hakları devredilecek.

İş sağlığı ve güvenliği kanununda değişiklik kanunu!

İş sağlığı ve güvenliği kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun 23 Nisan 2015 tarihinde 29335 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte mevzuatta yapılan değişiklikler....

İş Güvenliği Taahhütnamesi Haberi

İş Güvenliği Taahhütnamesi

İş Güvenliği Talimatı ve Taahhütnamesi!


İşçinin

Adı Soyadı:

Doğum Yeri ve Yılı:

Sigorta Sicil No:

Görevi:


Yukarıda kimliği yazılı .............. oğlu ......... 'nın işyerimizde aşağıda belirtilen şartlara muhakkak surette riayet ederek çalışacağına dair bu talimat ve tutanak muhteviyatı, tarafların serbest irade ve arzusu tahtında tanzim ve imza 

edilmiştir. 


1- İşyerinde alınmış iş güvenliği tedbirlerine tamamen uyacağım. Talimat ve ikaz levhalarının yerlerini değiştirmeyeceğim. 


2- İşyerinin iş güvenliği tedbirlerini belirten ikaz ve levhaları gördüm ve okudum, bu levhalardaki ikazları daima dikkate alacağım. Güvenlik önlemi almadan hiçbir işe girişmeyeceğim,güvensiz ve tehlikeli davranışlarda bulunmayacağım. 


3-Yetkililerin verdiği İş Güvenliğine ait sözlü ve özel talimatları da harfiyen ve aksamadan yerine getireceğim, getirteceğim.


4- Bana verilen görevi bana tarif edildiği şekilde yapacağım. Kendi işimden başka bir işe karışmayacağım. Amirimin verdiği talimata uyacağım. Yetki, bilgim ve görevim dışında...