30 / 04 / 2024

iş gyo birleşme açıklaması

iş gyo birleşme açıklaması

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşme görüşmeleri devam ediyor.

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Mistral GYO Çeşme projesinde son dakika!

Mistral GYO, Çeşme projesine ilişkin son dakika gelişmelerini paylaştı. Peki projede inşaat işleri hangi seviye

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Mistral GYO Çeşme projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sakarya Boyalık'ta hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatları bugün alındı. İşte detaylar...

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Çeşme projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Mistral GYO Çeşme projesindeki son durum...

Emlak Konut GYO Çeşme Parsellerinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çeşme Parsellerine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Koray GYO'nun iştirakları birleşti!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının tamamına sahip olduğu iştirakları Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş.(Devralan) ve Göktürk 218 Yapı A.Ş. (Devrolan) Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş. altında birleşti.

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

Servet GYO, Deks Yatırım ile birleşti!

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin 15 Aralık 2019 tarihinde Yönetim Kurulu'nun aldığı kararları açıkladı.

iş gyo birleşme açıklaması Haberi

iş gyo birleşme açıklaması

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda birleşme süreci hakkında açıklama yaptır.


İş GYO ile TSKB GYO'nun birleşme görüşmelerine devam ediyor. 


İş GYO'nun KAP açıklaması

18.11.2016 tarihli özel durum açıklamamız ile duyurulduğu üzere, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile birleşme görüşmelerine devam edilmektedir


TSKB GYO'nun KAP açıklaması

18.11.2016 tarihli özel durum açıklamamız ile duyurulduğu üzere, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile birleşme görüşmelerine devam...