17 / 05 / 2024

İş GYO borcu

İş GYO borcu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı borçlanma aracına ilşkin SPK' ya başvuru yaptı...

Servet GYO kur farkı nedeniyle zarar yazdı

Servet GYO ilk dokuz ayda faaliyetlerinden kar elde ettiğini ancak şirketin döviz cinsinden borcu nedeniyle oluşan kur farkı nedeniyle ilk dokuz ayı zararla kapattığı ifade edildi.

Yeşil GYO'dan ev alanlar dikkat!

Yeşil GYO'nun Finansör Banka'ya 396 milyon TL tutarında İnşaat Kredisi Anapara borcu ödendi. Projelerin tamamlanmasına yönelik yeni finansman için Finansör Banka lehine ilave 402 milyon TL ipotek verildi.

Deniz GYO'nun sermaye avansı 187.5 milyon TL'ye ulaştı!

Deniz GYO'nun kullanılan sermaye avansı tutarı toplam 187 milyon 500 bin TL'si olup, alınan bu sermaye avansı tutarı ile toplam 184 milyon 687 bin 783 TL kısa vadeli banka borcu ile vadesi gelen borçlanma aracı kupon ve itfa ödemesi yapıldı.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

ÖZAK GYO'nun borcu öz sermayeye göre yüzde 8 düştü!

2008'de kurulan Özak GYO, 2020/6 itibariyle 4.8 milyar TL aktif büyüklüğüne ulaştı ve net aktif değerini de 2.8 milyar TL'ye çıkardı. Şirket yönetimi, kalan aylardaki teslimlerle yıl sonunda net değerin 3.8 milyar TL'yi bulacağını belirtiyor.

Panora GYO kiracılarından Mayıs ayında kira almayacak!

Panora GYO, Panora AVM'nin Mayıs ayında faaliyete geçmesi halinde; 31 Mart 2020 tarihi itibariyle tahakkuk etmiş kira ve tüketim giderlerine ilişkin borçlarının tamamını 30 Nisan 2020 tarihi itibariyle ödemiş ve herhangi bir borcu bulunmayan kiracılarından Mayıs ayında da kira tahsil edilmemesine ka

Martı GYO'dan 'kredi borcu yapılandırması' açıklaması'

Martı GYO, Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından Denizbank ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan kredilerle ilgili yapılandırma görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı.

Nurol GYO'nun borcu var mı?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), TTK 376 şirket değerlendirmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Nurol GYO'nun borcu var mı?

Nurol GYO faaliyet raporlarını açıkladı

Nurol GYO faaliyet ve diğer raporlarını açıkladı

Sağlam GYO, gelir tablosunu açıkladı

Sağlam GYO, ayrıntılı gelir tablosunu ve diğer raporlarını açıkladı

TSKB GYO, Pendorya AVM'yle ilgili bilirkişi raporu açıkladı!

TSKB GYO, Pendorya AVM ile ilgili davaya ilişkin bilirkişi raporu ve ara kararı açıkladı.Yapılan açıklamada şöyle dendi

Atakule GYO altı aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Atakule GYO altı aylık faaliyet raporunu ve bağlantılı diğer raporlarını açıkladı

Pera GYO sermaye artırımına gitti!

Pera GYO, İMKB'ye şirketin çıkarılmış sermayesinin 96 milyon TL'den 125 milyon TL'ye çıkarıldığını söyledi

İş GYO borcu Haberi

İş GYO borcu

İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun borçlanma aracı ihracına ilişkin 13 Şubat 2014 tarihli kararına istinaden, 200.000.000 TL ihraç tavanı kapsamında, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihraç edilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru...