30 / 04 / 2024

Martı GYO'dan 'kredi borcu yapılandırması' açıklaması'

Martı GYO'dan 'kredi borcu yapılandırması' açıklaması'

Martı GYO, Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından Denizbank ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan kredilerle ilgili yapılandırma görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı.



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), medyada çıkan haberlerle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yayınladı.

Martı GYO, Denizbank ile devam eden kredi borcunun yeniden yapılandırma görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığına dair haberlerle ilgili açıklama yaptı. 

Açıklamada, Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından Denizbank ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan kredilerle ilgili yapılandırma görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Martı GYO KAP açıklaması:
Bugün (27.12.2019) medyada çıkan Şirketimiz ile Denizbank arasında devam eden kredi borcunun yeniden yapılandırma görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığına dair haberler nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

Şirketimiz ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından Denizbank ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarımızda yer alan ve Banka tarafından takibe konu edilen kredilerle ilgili yapılandırma görüşmeleri halen devam etmektedir. Konuya ilişkin gelişmeler kamu ile tam ve zamanında paylaşılacaktır.


Geri Dön