06 / 05 / 2024

İş GYO hizmet sözleşmesi

İş GYO hizmet sözleşmesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim derecelendirmesi hizmet sözleşmesini yenilemeyecek...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a satıyor!

Vakıf GYO, İUFM projesindeki T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri içerisinden toplam 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL+KDV bedelle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'ya satıyor...

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 indirim!

Panora GYO eczane, banka vb. hizmet veren işletmeler hariç, mağaza ve kiosk alanı kiracılarına Ekim 2021 için yüzde 29'luk iskontoların sürdürülmesine, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15 pandemi iskontosu uygulanmasına karar verdi.

Akmerkez GYO AVM'leri tam kapanmada hizmet verecek!

Akmerkez GYO, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye devam ettiğini, yeme içme alanında faaliyet gösteren belli mağazaların paket servisi olarak hizmet vereceğini açıkladı. 

Özderici GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Özderici GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Özderici GYO 2021 yılı için değerleme firmalarını seçti!

Özderici GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında açıklanan değerlemeye yetkili kuruluşlarından hizmet alınmasına, seçilen firmanın kamuya açıklanmasına oybirliği ile karar verildi.

Halk GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Halk GYO, 2021 yılı için portföyünde mevcut bulunan gayrimenkullerin değerlemesinde "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den hizmet alınmasına karar verdi. 

Peker GYO 2020 yıl sonu değerleme şirketini seçti!

Peker GYO portföyünde yer alan Türkiye'deki gayrimenkuller için 2020 yılında Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş.'den hizmet alınmasına karar verildi. 

Doğuş GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Doğuş GYO Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme şirketlerinden hizmet alınmasına karar verildi.

Vakıf GYO'dan T.A.O.'ya 427.1 milyon TL'ye gayrimenkul satışı!

Vakıf GYO "T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi"nin, A Kule bloğunun ofis üniteleri içerisinden; 28.001,20 metrekare büyüklüğündeki alanı T.A.O.'ya 427.1 milyona satıyor...

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

İş GYO Yanar Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dava takibi, icra takibi, danışmanlık vb. hukuki hizmetler konusunda Yanar Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

İş GYO hizmet sözleşmesi Haberi

İş GYO hizmet sözleşmesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirmesi sözleşmesinin yenilenmemesi hakkında açıklama yaptı.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim derecelendirmesi hizmet sözleşmesini yenilemeyecek.

İş GYO'nun KAP açıklaması: 
Kurumsal yönetim derecelendirmesi hizmet sözleşmemizin yenilenmemesine karar verilmiştir.