02 / 05 / 2024

iş gyo ilişkili taraf işlemi raporu

iş gyo ilişkili taraf işlemi raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ait yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

İş GYO, Artaş ile masaya oturdu! Profilo AVM için imzalar atıldı!

İş GYO, Profilo AVM'nin satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığını dün duyurmuştu. Bugün de Profilo AVM için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! 

T. İş Bankası A.Ş. mülkiyetindeki Profilo Alışveriş Merkezi'nin yanındaki taşınmaz ile birlikte satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlandı. Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! İşte ayrıntılar...

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'de yer alan 30 adet iş yerinin değeri belli oldu. İşte o rakam...

İş GYO Altunizade projesinin bölgesindeki imar planları için iptal davası açıldı!

İş GYO'nun yüzde 50 oranında ortak olduğu Altunizade Konut Projesinin bulunduğu bölgeye ilişkin imar planlarının ve bu kapsamda yapı ruhsatlarının iptali istemi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı aleyhine dava açıldı.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı'nın pay işlemine ilişkin açıklama!

Kızılbük GYO, şirket ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemleri tablo ile yayınlandı.

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu yayınlandı!

İş GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parseldeki yer alan bağımsız bölümlere ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesinde değişiklik yapıldı ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 14 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinin değişikliği tescillendi!

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde gerçekleştirilen değişikliklere ilişkin tescil ve ilan işlemleri tamamlandı. 

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Raporu yayınlandı!

Akmerkez GYO tarafından 2021 yılında da aynı koşullarda gerçekleştirilecek olan yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemlerine ilişkin olarak hazırlanan yönetim kurulu raporu yayınlandı.

Doğuş GYO İlişkili Taraf İşlemleri Raporu kabul edildi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılında gerçekleşen ve 2021 yılında da benzeri koşullarda gerçekleşmesi beklenen, yaygın ve süreklilik arz eden işlemleri için hazırlanan "İlişkili Taraf İşlemleri Raporu" kabul edildi. 

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

İş GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

İş GYO Çekmeköy'deki arsanın hislerini satın aldı!

İş GYO'nun Çekmeköy'deki arsadaki Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri'ne ait yaklaşık yüzde 32,8 oranındaki mülkiyet payının satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlandı.

iş gyo ilişkili taraf işlemi raporu Haberi

iş gyo ilişkili taraf işlemi raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraf işlemlerine ilişkin yönetim kurulu raporu hakkında açıklama yaptı.

İş GYO tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. maddesi uyarınca 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ilişkin hazırlanan raporların sonuç bölümleri yayınlandı.

İş GYO'nun KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. maddesi uyarınca 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ilişkin hazırlanan raporların sonuç bölümleri ekte pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur.

2015 için tıklayın
2016 için tıklayın
2017 için