29 / 04 / 2024

iş gyo In İstanbul ulaşım

iş gyo In İstanbul ulaşım

In İstanbul İş GYO satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünitenin yer aldığı proje Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İş GYO, Artaş ile masaya oturdu! Profilo AVM için imzalar atıldı!

İş GYO, Profilo AVM'nin satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığını dün duyurmuştu. Bugün de Profilo AVM için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy için 'ÇED gerekli değil' kararı! 5 bin 785 konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından yapılacak 5 bin 785 konutluk Avcılar Firuzköy Projesi için geçen Mart'ta yapılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda karar verildi. İstanbul Valiliği, dev inşaat projesi için “ÇED gerekli değildir” kararını aldı. İşte ayrıntılar...

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

İş GYO 3 milyar TL borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvurdu!

İş GYO tarafından yurtiçinde 3 milyar Türk Lirası borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

İş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız denetim hizmetinin 2021 yılı faaliyet dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den alınması hususu Genel Kurul'un onayına sunulacak.

Taksim Cami'de genel işçiliğin yüzde 85'i tamamlandı!

Taksim'de temeli 2017 tarihinde atılan caminin genel işçiliğin yüzde 85'lik kısmı tamamlandı.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

iş gyo In İstanbul ulaşım Haberi

iş gyo In İstanbul ulaşım

Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği In İstanbul Topkapı Evleri E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Topkapı In İstanbul 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükselen proje toplamda 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor. 


In İstanbul İş GYO satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Projenin 1. kısmında 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmında 752 bağımsız bölüm, 3. kısmında 815 bağımsız bölüm, 4. kısmında ise 898 bağımsız bölüm bulunuyor. 


Nef In İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut. Projede konut fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 600 bin...