29 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...



Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor.

Mülkiyeti Alanya Belediye Başkanlığına ait, tapuda Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi 887 Ada 1 Parselde kayıtlı, imar planında blok nizam olan arsa 4 bin 833 metrekare alana sahip.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül de!

Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanına göre, ihale şartnamesi Alanya Belediye Başkanlığı veznesine Bin (1.000,00) TL yatırılarak, alınacak makbuz karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilecek.

İhaleye konu projenin yatırım maliyeti toplam olarak tahmini KDV hariç 128 milyon 114 bin 987 TL olarak belirlendi. İhaleye konusu taşınmaz yapım (inşaat) süresi de dahil onbeş (15) yıl süreli sınırlı ayni hak tesis edilecek olup, ilk yıl için üst kullanım bedeli beş milyon TL olarak belirlendi.
 


Geri Dön