06 / 05 / 2024

iş gyo nereye yatırım yapacak

iş gyo nereye yatırım yapacak

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Yapılacak olan evlilik desteği hakkında ebeveynlerin yanında yuva kuracak çiftler yakından takip ediyor. 7 bin TL tutarındaki ödemeler sosyal incelemeler neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen çiftlere ödeniyor. Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Gıda yardımı almak için nereye başvurulur? Gıda yardımı kimlere verilir?

Gıda yardımı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Gıda yardımı almak için nereye başvurulur? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?

Doğalgaz yardımına dair araştırmalar hız kazandı. Bu yardımdan yararlanmak isteyenler, Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor? Şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur?

Anaokulu desteğine dair araştırmaların sayısı arttı. Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur? sorular yanıtlarını arıyor. İşte detaylar

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?

Doğalgaz yardım başvurusu vatandaşların araştırdığı konuların başında geliyor. Peki Doğalgaz yardımı için nereye başvuruluyor? İşte detaylar!

Tapuda ifraz işlemleri nasıl yapılır? İfraz işlemi için nereye başvurulur?

İfrazın kelime anlamı ayırmak olarak biliniyor. Tapu kütüğünde büyük boyutlardaki parsellerin başvuru üzerine tek tapu altındayken bölünmesi işlemidir. Peki, tapuda ifraz işlemleri nasıl yapılır? İfraz işlemi için nereye başvurulur? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur?

Reddi miras; kanuni veya atanmış mirasçının kendilerine geçmiş olan mirası kabul etmemek hususundaki irade beyanları olarak ifade ediliyor. Peki, Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Ölüm aylığı bağlanması için nereye ve nasıl başvurulur?

Ölüm aylığı bağlanması için nereye başvurulur? Ölüm aylığı bağlanması için hangi şartlar gerekmektedir? İşte detaylar!

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur?

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? Yaşlılık aylığı için hangi evraklar gerekir?

Kiracı hakları için nereye başvurulur?

Kiracı haklarının neler olduğu tüm kiracıların bilmesi gereken bir konudur. Kiralanan mülk hakkında bir sorun olursa, kiracı hakları için nereye başvurulur? İşte detaylar!

Apartmanlarda ortak alan işgali nereye şikayet edilir?

Apartmanlarda kat maliklerinin kullanımına ayrılmış olan her yer ortak alan olarak ifade ediliyor. Merdiven boşlukları, kömürlük, bahçe hatta duvarlar dahi ortak alandır. Peki, apartmanlarda ortak alan işgali nereye şikayet edilir?

iş gyo nereye yatırım yapacak Haberi

iş gyo nereye yatırım yapacak

Tanes, "İstanbul, iki bölgeden oluşan 25 şehirli bir ülke. Göreceksiniz şirketler artık genel merkezlerini de ikiye bölecek" diyor.


Türkiye'nin üç büyük GYO'sundan biri olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Turgay Tanes'e göre İstanbul'da artık şehir merkezi kavramını unutmak gerekiyor. İstanbul'un iki bölgeden oluşan 25 şehirli bir ülke olduğunu söyleyen Tanes, "İstanbul’un her ilçesi Avrupa’daki şehirlerin nüfusu kadar nüfusa sahip. Artık 50'lerin İstanbul'una dönmek hayal. Göreceksiniz bir çok firma merkezlerini ikiye bölecek; eşbaşkanlık sistemi gibi, bir Anadolu Yakası’nda bir Avrupa yakasında birer merkezleri olacak" diyor. Yeni mega projelerle Anadolu Yakası'nın altın çağının da başlayacağının altını çizen Tanes'in bir diğer öngörüsü ise Bağdat Caddesi'nde oturan veya oturmayı hayal edenleri üzecek cinsten. Tanes, "Bundan 3 yıl sonra çok ciddi geliri olan...