30 / 04 / 2024

İş GYO şirket Genel Müdürlüğü yetkisi

İş GYO şirket Genel Müdürlüğü yetkisi

İş GYO'nun 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış ve tahsisli satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli, sabit veya değişken faizli borçlanma aracı ihraç edilmesine süreçlerin  Şirket Genel Müdürlüğü tarafında

Martı GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 6.2 milyar TL'yi aştı! 6 ayda yüzde 62,47 değerlendi! 

Martı GYO, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 30 Eylül 2023 itibarıyla toplpam değerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun 2 projesinde asgari şirket payı geliri arttı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklamasıyla 2 projede asgari şirket payı toplam gelirinin arttığı belirtildi. İşte o projeler ve yeni rakamlar...

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO 2022'de 734.9 milyon TL'lik satış yaptı! 

Torunlar GYO, şirket portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2022 yılı içerisinde yapılan kiralama ve satış işlemlerinin bedellerini açıkladı. İşte o rakamlar...

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Servet GYO 2021'de 252.9 milyon TL satış geliri elde etti!

Servet GYO, şirket portföyünde bulunan gayrimenkullerden 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 döneminde toplam 252 milyon 966 bin 976 TL satış geliri elde etti. 

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

İdealist GYO'nun güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

İdealist GYO şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesi değiştirilmiş olup, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 16 Ağustos 2021 tarihinde  tescil edilmiş, 17.08.2021 tarih ve 10389 sayılı Türkiye Ticaret  Sicil  Gazetesinde ilan edildi.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı'nın pay işlemine ilişkin açıklama!

Kızılbük GYO, şirket ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemleri tablo ile yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Peker GYO Almanya'dan bina alıp, şirket kuracak!

Peker GYO, Almanya'daki 69 daire, 1 dükkan ve 69 adet otopark yerinden oluşan binayı satın alacak. Şirket 25 bin Euro sermayeli Almanya/Düsseldorf merkezli OXO investment GmbH şirketinin kurulması için çalışma başlattı.

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale'nin şirket payı geliri 58.3 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale projesinde Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-5 No.lu Protokol ile Asgari Şirket Payı Toplam geliri 40 milyon 86 bin 59,39 TL'den 58 milyon 349 bin 246,31 TL'ye yükseldi. 

İş GYO şirket Genel Müdürlüğü yetkisi Haberi

İş GYO şirket Genel Müdürlüğü yetkisi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına ilişkin şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesi hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış ve tahsisli satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli, sabit veya değişken faizli borçlanma aracı ihraç edilmesine, ihraçlara ilişkin tüm şart ve esasların belirlenmesi, değişken faizli ihraç yapılması halinde türev kullanılarak işlemlerin sabit faizli olacak şekilde yapılandırılabilmesi ile ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin aracı kurumun yetkilendirilmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine ve ihraçlara ilişkin satışların tamamlanması ve Borsa İstanbul'da işlem görmesi de dâhil olmak üzere gerekli bütün işlemlerin yerine getirilmesine ilişkin süreçlerin...