29 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO'nun 2 projesinde asgari şirket payı geliri arttı! 

Emlak Konut GYO'nun 2 projesinde asgari şirket payı geliri arttı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklamasıyla 2 projede asgari şirket payı toplam gelirinin arttığı belirtildi. İşte o projeler ve yeni rakamlar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Nidapark İstinye ve Cer İstanbul projelerindeki STG Artışı ile ilgili açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark İstinye'nin (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye ek protokol ile 3.849.800.471,19 lira olan asgari şirket payı toplam geliri, 4 milyar 78 milyon 287 bin 280,94 liraya yükseldi. 

Yine şirket projelerinden Cer İstanbul-Cer Loft'un ( -İstanbul Fatih Yedikule Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye ek protokol ile 206 milyon 244 bin 369,68 lira olan asgari şirket payı toplam geliri, 534 milyon 501 bin 384,91 liraya yükseltildi. 

Emlak Konut GYO nun 2 projesinde asgari şirket payı geliri arttı! 

Nidapark İstinye projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Sırtını İstinye tepelerine veren ve İstinye Koyu manzarasına sahip olan projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. 

Projede toplam 56 blok ve 522 ünite yer alıyor. Koşu ve yürüyüş parkurları, havuz, dinlenme ve seyir terasları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, barbekü alanı ve kaykay parkı gibi pek çok farklı sosyal donatı alanının yer verildiği proje, az katlı  rezidans konseptiyle tasarlandı. 

Emlak Konut GYO nun 2 projesinde asgari şirket payı geliri arttı! 

Cer İstanbul projesi de Yedikule'de inşa ediliyor. Projede 119 olan toplam bağımsız bölüm sayısı, geçtiğimiz Aralık ayında 148 adet olarak değiştirildi. 

Cer İstanbul, Yedikule Hisarı Müzesi, Yedikule Marina, Yenikapı Gösteri Alanı, Veliefendi Hipodromu'na yakın konumda yükseliyor ve tarihi yarım adanın güneybatı kısmında, Kennedy Caddesi ve Yedikule Hisarı Müzesi arasında hayata geçiriliyor. 

Relife Lara'da teslimler Eylül 2024'te! 

TOKİ'den Ankara'da sudan ucuza konut fırsatı! 2 bin 581 TL taksitle 2+1 ev satacak!

Belediye bu ilçede 5 arsa satacak!


Geri Dön