29 / 04 / 2024

Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri 1.9 milyar TL'ye yükseldi! 

Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri 1.9 milyar TL'ye yükseldi! 

Emlak Konut GYO, Evora İzmir projesinde asgari şirket payı toplam gelirinin yükseldiğini açıkladı. Peki Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri ne kadar oldu? Ne kadarı Emlak Konut GYO'nun? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Evora  İzmir  STG artışı ile ilgili açıklama yaptı. 

Evora İzmir projesi, İzmir'in kalbi Alsancak'ta Kordon'un yanı başında hayata geçiriliyor. Projede, 1.057 adet konut, 35 adet dükkan, 5 adet kültür alanı ve 1 otel yer alıyor. 

Kullanışlı şekilde tasarlanan iç mimarisinin yanı sıra, 3,12 metrelik tavan yüksekliğe sahip konutlarıyla ferah bir yaşam alanı sunan Evora İzmir'de 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. 

Toplam 7 adet yüksek bloğun yer aldığı projede, 41 adet de ticari üniteye yer veriliyor. 18 bin metrekareden büyük peyzaj alanına sahip projede, havuzun da yer aldığı 940 metrekarelik açık alan ve 1.150 metrekarelik kapalı sosyal alan bulunuyor. 

Ayrıca, Evora İzmir projesinde, hamam, sauna, buhar odası, spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve oyun alanlarına kadar birçok farklı sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Evora İzmir de asgari şirket payı toplam geliri 1.9 milyar TL ye yükseldi! 

EVORA İZMİR'DE ASGARİ ŞİRKET PAYI TOPLAM GELİRİ NE KADAR OLDU 2023?

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklaması ile Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam gelirinin yükseldiği belirtildi. 

Açıklanan rakamlara göre, İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Evora İzmir) yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek protokol ile  1 milyar 233 milyon 316 bin 757,05 TL olan asgari şirket payı toplam geliri, 1 milyar 896 milyon 139 bin 448 TL'ye yükseldi. 

Söz konusu asgari şirket payı toplam gelirinin yüzde 20'sinin de Emlak Konut GYO'ya ait olduğu belirtildi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Evora İzmir)'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye ek protokol ile   1.233.316.757,05 TL olan Askeri Şirket Payı Toplam Geliri 1.896.139.448,00 TL'ye yükselmiştir. Söz konusu Asgari Şirket Payı Toplam Gelirinin %20 'si Emlak Konut'a aittir.

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

 


Geri Dön