21 / 05 / 2024

İş GYOnun planıyla Manzara Adalarda ev sahibi oldular

İş GYOnun planıyla Manzara Adalarda ev sahibi oldular

İş GYO'nun prestijli projelerinden Manzara Adalar'da ev sahibi olanların yüzde 72'si, şirketin sunduğu uygun ödeme koşullarından yararlandı. Projede 2.200 TL'den başlayan taksitlerle evsahibi olunabiliyor.

Konut politikaları sil baştan: İşte 12'nci Kalkınma Planı'yla gelen konut sektöründeki 4 yeni hedef! 

12'nci Kalkınma Planı kapsamında konuttaki hedefler belirlendi. Peki planda hangi konut politikaları var? İşte ayrıntılar...

Vaziyet planı nedir? Vaziyet planında bulunması gereken unsurlar nelerdir?

Vaziyet planı, inşaat sektöründe kullanılan bir terimdir. Bu plan, inşaat projelerinin bazı aşamalarında işe yarar. Peki vaziyet planı nedir, neden önemlidir, ne işe yarar ve vaziyet planında bulunması gereken unsurlar nelerdir? İşte vaziyet planıyla ilgili kapsamlı bilgiler...

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşıyor! 12. Kalkınma Planı'yla resmen açıklandı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşacak. 

İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Türkiye'de senelerdir deprem beklenen İstanbul ile ilgili de sık sık uyarılar yapılıyor. İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Filistinli köylüler İsrail'in ilhak planıyla kalan topraklarını da gasbetmesinden endişeli!

Ürdün Vadisi'nde yer alan 2 bin nüfuslu Fasayil köyü sakinleri, İsrail'in "ilhak" planı kapsamında topraklarının geri kalanına da el koymasından endişe duyuyor.

Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşma engellenecek!

Olimpos Kazı Başkanı Prof. Dr. Yelda Olcay Uçkan, Olimpos'un imar planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uçkun, "Planla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek, bungalov tarzı evlerin yoğunluğu yüzde 50 oranında düşürülecek" dedi...

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Toroslar'ın yeni imar planı için çalışmalar başlıyor!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1’nci etap 1/1000 ölçekli imar planıyla ilgili görüş alışverişi yapmak için meclis üyeleriyle buluştu.

Cemal Bulutoğluları’ndan Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planı açıklaması!

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Cemal Bulutoğluları, Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bulutoğluları;“Haziran ayında son yasal değişiklikler yapılıp, tekrardan Birleşik Kurul toplanmalı” dedi.

Lefke'nin imar planı tartışıldı!

Şehir Planlama Dairesi ve Lefke Belediyesi tarafından Lefke İmar planıyla ilgili "Mevcut Durum Sunumu" isimli toplantı yapıldı.

İş GYOnun planıyla Manzara Adalarda ev sahibi oldular Haberi

İş GYOnun planıyla Manzara Adalarda ev sahibi oldular

İş GYO'nun prestijli projelerinden Manzara Adalar'da ev sahibi olanların yüzde 72'si, şirketin sunduğu uygun ödeme koşullarından yararlandı. 


Kartal'da Adalar manzaralı projede İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği seçenek bir süre için daha geçerli olacak, İş GYO'nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60'lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. 


Bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunan Manzara Adalar'da, 2.200 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. 


Dünya


Haber Milliyet gazetesinde şöyle yer aldı:


‘Manzara’da İş GYO ‘ödeme planı’ tuttu


İstanbul Kartal’da İş GYO tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, şirketin sunduğu ödeme koşullarından yararlandı.


Projede İŞ GYO koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı devam...