16 / 05 / 2024

iş hyo Cityscape Global 2015 Fuarında hangi projelerini sunacak

iş hyo Cityscape Global 2015 Fuarında hangi projelerini sunacak

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Vatandaşlık hakkı yabancı yatırımcının iştahını kabarttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2017’de buluştu. Fuarın ikinci günü SABAH gazetesinin bir araya getirdiği Türk firmaları ev alana vatandaşlık verilmesi ve KDV muafiyeti sağlanmasının avantajına vurgu yapıldı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Yabancı yatırımcılardan, vatandaşlık sınırına indirim isteği!

Dubai'deki gayrimenkul Cityscape fuarında yabancı ülke vatandaşlarına Türk vatandaşlığı hakkı verilmesi konuşuldu. T.C. vatandaşlığı için gereken en az 1 milyon dolar tutarında gayrimenkul alımında sınırın aşağı çekilmesi gündeme geldi.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Sea Pearl Ataköy'ün otel ve rezidansını Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, Cityscape Global’e 2.7 milyar $ yatırım değerine sahip SeaPearl Ataköy ile katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, otel ve rezidans biriminin Jumeirah tarafından işletilecek olmasının projeye olan merakı artırdığını söyledi

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülecek!

Cityscape Global'i değerlendiren Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülececeğini belirtti...

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

iş hyo Cityscape Global 2015 Fuarında hangi projelerini sunacak Haberi

iş hyo Cityscape Global 2015 Fuarında hangi projelerini sunacak

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak. Bölgesel ve uluslararası yatırımcıların, mimar ve tasarımcıların katıldığı dünyanın en geniş ağına sahip uluslararası gayrimenkul fuan Cityscape Global 2015'e katılacak İş GYO yönetimi önceki Dubai Cityscape fuarında kurulan bağlantılarının hâlâ devam ettiği belirtiliyor. Yönetim, İnistanbul ve Manzara Adalar ile İş GYO'ya olumlu dönüşlerin daha da artmasını...