03 / 05 / 2024

iş ilanları haziran 2022

iş ilanları haziran 2022

Bakanlık tarafından bugünkü Resmi Gazete'de yeni personel alımları için 1.144 farklı birimde belgeler açıklandı...

271 personel alımı için şartlar belli oldu! En az lise mezunu ve KPSS’den 50 puan alan herkes hemen başvurabilir!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayımladığı personel alım ilanında 271 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı.  Adayların KPSS'den 50 puan almış olma şartı aranıyor. İşte detaylar...

İŞKUR iş ilanlarını duyurdu

Kamu kuruluşları ve kamu kurumları, birden fazla farklı pozisyon için memur arayışlarına başladı. İş arayanlar için İŞKUR ve diğer iş ilanı platformları üzerinde yayınlanan ilanlar, ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunlarına yönelik kariyer fırsatlarını sunuyor. İşte iş ilanlarının detayları...

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi! İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor! 

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi... İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor...

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi! Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi... Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Elazığ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İslam Memiş'ten  gümüş için haziran uyarısı geldi! Yer yerinden oynayacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş Haziran ayını işaret ederek gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yer yerinden oynayacak.

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

İş arayanlara peş peşe müjde! İŞKUR 81 ilde 163 bin 700 personel alacak! Hemen başvurun!

İŞKUR tarafından mart ayı için iş ilanları kapsamında güncelleme geldi. İŞKUR aracılığıyla 96 bin 200 işçi aranırken, iki bakanlık da 67 bin 500 personel alımı yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda toplamda 163 bin 700 personel alınacağı öğrenildi.

Mart ayında iş bulamayan kalmayacak! İŞKUR 12 bin TL ile personel alınacak! İşte detaylar!

İş arayan vatandaşlar İŞKUR sayfasını düzenli olarak takip ediyor. Mart ayı iş ilanları yayımlandı. İşte detaylar!

İŞKUR duyurdu! 18 bin 130 memur alınacak! KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar hemen bakın!

İŞKUR iş ilanları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar için İŞKUR üzerinden memur alımları başladı. 18 bin 130 memur alınacak! Hemen bakın...

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde 3110 işçi alacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen binlerce aday güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Hem kamu hem de özel şirketler İŞKUR aracığıyla ilan açarak istihdam sağlıyorlar. En az ilkokul mezunu 3.110 temizlik işçisi alımına ilişkin detaylar araştırılıyor.

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Eğitiminiz ne olursa olsun İŞKUR her kesime istihdam sağlıyor! İşte başvuru şartları 

Asgari ücrete yapılan zam sonrası enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün de düşmesi işçi çıkarımlarına ve işsizliğin artmasına neden olmuştu. İŞKUR bu durumun en aza indirgenmesi için çabalıyor. İŞKUR iş ilanları rağbet görürken vatandaş hangi meslek kollarında alım oluyor merak ediyor.

DSİ iş arayanlara duyurdu! Artık düşük KPSS puanına bakılacak! Şans ayağınıza kadar geldi!

İş arayanlar kamu iş ilanlarını merakla takip etmektedir. Tam da bu zamanlarda DSİ yeni personel duyurusunu açıkladı. İşte detaylar!

İŞKUR’dan iş arayan kişilere müjde! Güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR’dan yeni iş ilanları yayımlayarak iş arayan vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. İlköğretim mezunu olan pek çok vatandaşı işe alacak olan İŞKUR, bir müjdeli haber daha verdi. Gerekli olan koşullar ise sonunda belli oldu. İşte İŞKUR’un iş ilanı ile ilgili tüm merak edilenler...

iş ilanları haziran 2022 Haberi

iş ilanları haziran 2022

Bakanlık tarafından 13 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete'de yeni personel alımları için 1.144 farklı birime ilişkin belgeler duyuruldu. Daha önceki dönemde 17 bin 539 personel alımı yapıldığı da açıklandı.

13 Haziran 2022 Tarihli ve 31865 Sayılı Resmî Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yeni personel alımları kapsamında teşvik belgeleri açıklandı. 

Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kaç personel alınacak? İşte ayrıntılar ve başvuru şartları...

Nisan 2022'ye ait yatırım teşvik belgeleri listesi ile 2022 Nisan'a ait tamamlama vizesi yapılan yatırım teşvik belgeleri listesi açıklandı. 

Bu kapsamda 31 bin 176 yeni personel istihdamı yapılacak olan bin 144 farklı birim de duyuruldu. Geçtiğimiz dönem 17 bin 539 personel alımı yapılmıştı.

31 BİN 176 PERSONEL ALINACAK 

İşilanlarıkariyer'de yer alan habere göre; 1.144 farklı firma ve birim kapsamında...