28 / 04 / 2024

İŞKUR iş ilanlarını duyurdu

İŞKUR iş ilanlarını duyurdu

Kamu kuruluşları ve kamu kurumları, birden fazla farklı pozisyon için memur arayışlarına başladı. İş arayanlar için İŞKUR ve diğer iş ilanı platformları üzerinde yayınlanan ilanlar, ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunlarına yönelik kariyer fırsatlarını sunuyor. İşte iş ilanlarının detayları...



Kamu kurum ve kamu kuruluşlarınca yayımlanan iş ilanlarına göre kamuya binlerce memur alınacak. Farklı platformlar ve İŞKUR'da yayınlanan ilanlarla en az ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak üzere toplam 5538 kişi istihdam edilecek. Bu platformlara başvurular için son günler. TTK, Diyanet, Türasaş, İÜ, Türksat, DHMİ, AFAD iş ilanlarıyla yakından ilgilenen adaylar araştırmalarını hızlandırdı. Kamuya memur alımı başvuru tarihleri ve tüm detaylar...

TTK MEMUR ALIMI

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), KPSS şartı aranmayacak şekilde 2000 işçi alımı yapacak. Bu alımlar Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde yapılacak, başvurular 29 Eylül 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden alındı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI

Diyanet İşleri Başkanlığı, lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından 2450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar KKÖ (Kur'an Kursu Öğreticisi) ve İH (İmam-Hatip) gibi farklı pozisyonlarda yapılacak. Başvurular en geç 6 Ekim 2023 tarihine kadar Diyanet İşleri Başkanlığı'nca kabul edilecek.

Ayrıca İŞKUR, farklı illerde toplam 541 KPSS'siz ve ilkokul mezunu adayları da istihdam edecek. Bu kapsamda geçici süreli işler, 9 farklı şehirde gerçekleşecek ve başvuru tarihleri de farklı olacaktır.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR ALIMI

Konya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 200 ön lisans mezunu memur alımı yağacağnı duyurdu. Bu ilana başvurularda 29 Eylül 2023 tarihine kadar kabul edildi ve adayların KPSS sınavından 55 puan veya daha fazla almış olmaları arandı.

İŞKUR iş ilanlarını duyurdu

TÜRASAŞ MEMUR ALIMI

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜRASAŞ), kuruma 213 personel alımı yapacak. Alımlar Sakarya, Eskişehir ve Sivas şehirlerinde ve farklı pozisyonlarda gerçekleşecek. Başvurular 29 Eylül 2023 tarihinde İŞKUR üzerinden gerçekleşti.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMI

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ise 52 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu alımlar değişik pozisyonlarda yapılacak ve adayların KPSS puanlarına göre belirlenecek. Kuruma başvurular en geç 9 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edilecek.

TÜRKSAT MEMUR ALIMI

Türksat, 53 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleşecek. Başvurular en geç 10 Ekim 2023 tarihine kadar yapılacak.

ET VE SÜT KURUMU MEMUR ALIMI

Et ve Süt Kurumu, farklı şehirlerden toplam 21 kamu işçisi alımında bulunacak. Kurum başvuruları en son 29 Eylül 2023 tarihine kadar kabul etti.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMI

Marmara Üniversitesi, 3 sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacak.

DSİ 24. bölge Müdürlüğü KPSS’siz 18-36 yaş arası işçi alacak! 

Huzurevlerine KPSS şartsız personel alınacak! Aman kaçırmayın!


Geri Dön