03 / 05 / 2024

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!

İş sahibi olmayı amaçlayan ve iş arayan binlerce vatandaş aktif İŞKUR iş ilanlarını yakından takip ederken, İŞKUR’un 24 bin 932 beden işçisi alımı şartlarını ve detaylarını merak ediyor. 81 kentte KPSS şartı aranmadan alınacak olan vatandaşların tek yapması gereken İŞKUR üzerinden başvuru yapmak.



İŞKUR 24 bin 932 beden işçisi alımı başvuruları başlarken, KPSS şartsız ve 81 kentte alınacak olan personel için ayrıntılar duyuruldu. 18 yaşından büyük her herkesin başvurabileceği ilanlar tek tek aktarıldı.

IŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla beden işçisi alım ilanlarına başvurmak isteyenlerin ilk önce esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Beden İşçisi" yazarak ara tuşuna tıklaması gerekiyor. Daha sonra açılan sayfada beden işçisi alımı ile ilgili tüm ilanlar listelenecektir.

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!

İlana girmede önce ilk kez İŞKUR’dan başvuracakların öncelik İŞKUR sayfasına üye girişi yaparak özlük bilgilerini doldurmaları gerekirken, ilana başvuru esnasında İŞKUR, T.C kimlik no ve şifre ile adaylardan giriş yapmaları isteniyor.

Buna ilaveten giriş esnasında E- Devlet şifresi ile de giriş yapmak artık mümkün. Bu adımları tamamladıktan sonra listelenen ilanlara giriş yaparak başvuru koşullarına uymanız durumunda başvur butonuna tıklayarak online başvuru işlemini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

İşte detaylar...


Geri Dön