18 / 09 / 2024

KPSS şartsız bekçi alımı müjdesi geldi! Lise mezunları da başvurabilecek!

KPSS şartsız bekçi alımı müjdesi geldi! Lise mezunları da başvurabilecek!

İş arayan pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı bekçi alımı ilanları yayımlandı. İşte KPSS şartsız olarak yapılacak bekçi alımları ile ilgili detaylar…




KPSS şartı olmayan iş ilanları, ülkemizde iş bulmakta zorlanan pek çok kişi tarafından sıklıkla takip ediliyor. Akşam’da yer alan habere göre bu noktada birçok insanın dikkatini çeken ilanların başında, bekçi alımları  geliyor.

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), şirketlerin ilanlarını duyururken, söz konusu ilanlar iş arayanlar tarafından da merakla bekleniyor. 


İŞKUR DUYURDU: KPSS ŞARTSIZ BEKÇİ ALIMI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre İŞKUR aracılığı ile duyurulan ve KPSS şartı aranmayan bekçi alımı ilanları, ülkemizdeki pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor. Diğer bir taraftan KPSS şartsız ilanlarda, adaylardan istenen bazı gereklilikler bulunuyor.

KPSS şartsız bekçi alımı müjdesi geldi! Lise mezunları da başvurabilecek!

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI EYLÜL 2024

KPSS şartsız bekçi alımı ilanları, İŞKUR aracılığı ile resmen açıklandı. Özel sektörde faaliyet gösteren farklı şirketler tarafından gerçekleşecek personel alımında, adaylardan çeşitli gereklilikler aranıyor.

En az lise mezunu şartı aranan ve KPSS puanı olmayan bekçi alımı ilanlarında istenen genel şartlardan birkaç tanesi şu şekilde:

· Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,
· Sorun çözme yeteneği gelişmiş olan,
· İnsan ilişkilerinde uyumlu,
· Görevin gerektirmiş olduğu bedensel ve ruhsal sağlığa sahip,
· Ekip çalışmalarınayatkın,
· Verilen sorumlulukları yerine getirebilen.


RESMEN AÇIKLANDI! ANKARA'DA 7, İSTANBUL'DA 31 BEKÇİ ALIMI YAPILACAK!

İŞKUR aracılığı ile duyurulan ve merakla beklenen bekçi alımı ilanlarına göre başkent Ankara'da toplam 3 ilan olduğu ve söz konusu bu 3 ilanda toplam 7 bekçi alınacağı açıklandı.

İŞKUR aracılığı ile ayrıca  Ankara  dışında İstanbul'da KPSS şartsız 24 ilan açıldığı belirtilirken, söz konusu bu ilanlarda toplam 31 personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

İŞKUR tarafından duyurulan yukarıdaki KPSS şartsız bekçi alımı ilanları, bugün açıklanırken, söz konusu personel alımı ilanlarının başvuru şartları ve tarihleri değişiklik gösterdiği belirtilerek, ilgili ilanlara ve diğer iş ilanlarına, İŞKUR üzerinden erişim sağlanabileceği kaydedildi.

Mevduat faizlerine Eylül ayarı! 1 milyon TL ne kadar kazandırıyor?

Konut fiyatlarında yükseliş beklentisi yatırımcıları harekete geçirdi! Konuta talep artıyor!

Konut fiyatları neden kıpırdadı?


Geri Dön