29 / 04 / 2024

İş arayanlara müjde! Tesla Türkiye, yeni iş ilanlarını yayımladı! 4 farklı ilan var! 

İş arayanlara müjde! Tesla Türkiye, yeni iş ilanlarını yayımladı! 4 farklı ilan var! 

Önümüzdeki sene Türkiye'de resmi olarak faaliyete geçecek olan Tesla, dört farklı alanda iş ilanları yayımladı. İşte, başta satış danışmanı olmak üzere birçok alanda personel ihtiyacını açıklayan Tesla Türkiye'nin yaptığı duyurunun detayları...



Önümüzdeki yıl içerisinde Türkiye başta olmak üzere birçok Avrupa ve Asya ülkesinde faaliyete girecek olan Tesla'da, alt yapı çalışmalarının tamamlanması bekleniyor. Tüm hızla devam eden çalışmalarda sona gelinirken Tesla'dan Türkiye'de iş arayanlara yönelik yeni bir hamle geldi. 

Tesla Türkiye, 4 farklı alanda iş ilanları yayımladı!

Tesla’nın elektrikli otomobilleri uzunca bir süredir Türkiye’de satılıyordu. Fakat yollarda sıkça rastlaştığımız bu araçlar ülkemize ithalatçılar tarafından getiriliyordu. Çünkü Tesla bugüne akdar resmi olarak Türkiye'de yer almıyordu.  Fakat şirket geçtiğimiz Ocak ayında tüm modelleri ile birlikte Türkiye’ye giriş yapacağını ve 10’dan fazla ilde Super Charge istasyonları kuracağını müjdeledi. 

Bu gelişmelerin ardından Tesla'dan yeni bir adım daha geldi ve İstanbul mağazası için iş ilanları yayımladı. Hatta Tesla Turk vlog YouTube kanalı sayesinde ünlenen Emir Tunçyürek, Tesla Türkiye’nin Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü olarak çalışmaya başladı. Bugün de farklı alanlarda yeni iş ilanları duyuruldu.


Geri Dön