20 / 05 / 2024

iş konseptli kafeler Urban Station

iş konseptli kafeler Urban Station

URBAN Station, İstanbul’da henüz 5 şubesi olan bir kafe zinciri. Ancak bu zincirin diğerlerinden bir farkı var, konsepti. Şehir istasyonu anlamına gelen bu zincirin konsepti ‘iş’...

Restoran ve kafeler fiyat tarifelerini duyurmak için dijital panolar kullanabilecekler

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması doğrultusunda dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! İşçi başına 1500 TL destek verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kırmızı renkle gösterilen illerde kafeler, lokantalar ve restoranların ramazan ayı boyunca paket servisiyle sınırlandırılacağını duyurdu. Erdoğan, işletmelere her işçi başı 1500 TL'lik destek yapılacağı müjdesini verdi.

Cadde konseptli projelere talep artıyor!

Pandemi nedeniyle açık alanların tercih edilmesi, caddelerin popülerliğini artırdı. KFC'den Orka'ya pek çok şirket, caddelerdeki mağaza sayısını artırmak için harekete geçti. Açık alanlı AVM'ler tercih sebebi olurken, yeni konut projelerinde de cadde konseptli yatırımlar öne çıkmaya başladı.

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Ant Yapı'dan sağlıklı yaş alma konseptli proje!

Yurtiçi ve yurtdışında 40'a yakın şantiyede iş yürüten Ant Yapı, sağlıklı yaş alma konseptli projesini hayata geçiriyor. Şirket, rezidans ve sağlık hizmetleri verilecek olan bu projeyle 65 yaş üstünü hedefledi.

İstanbul'da otel konseptli 13 proje!

İstanbul'da karma konseptteki projeler dikkat çekiyor. Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor. İşte İstanbul'da yükselen 13 otel konseptli proje...

Binaların girişlerindeki kafeler emlak değerini düşürür mü?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binaların girişlerindeki kafeler" konulu yazı yazdı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Kayaşehir TOKİ 108 tripleks konut açık artırması için son 3 gün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yeri 12 Ekim'de açık artırmayla satışa çıkacak.

TOKİ Kayaşehir 108 tripleks konut açık artırması için son 5 gün!

TOKİ, Kayaşehir'de inşa edilen mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yerini 12 Ekim'de açık artırmayla satacak.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

Arıkan Yapı Sole ve Mare için ön talep topluyor!

Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen, tamamı tek katlı ve Akdeniz konseptli, 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte’nin merakla beklenen yeni villaları Sole ve Mare ön talep avantajlarıyla satışa çıkıyor

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

iş konseptli kafeler Urban Station Haberi

iş konseptli kafeler Urban Station


URBAN Station, İstanbul’da henüz 5 şubesi olan bir kafe zinciri. Ancak bu zincirin diğerlerinden bir farkı var, konsepti. Şehir istasyonu anlamına gelen bu zincirin konsepti ‘iş’. “Çalışmam lazım, evde konsantre olamıyorum, internet, priz sorunu olmayan, sosyal ama sessiz bir ortam lazım” diyorsanız doğru adrestesiniz. Urban Station’un kurucuları da bu ihtiyaçtan yola çıkmışlar. Bu nedenle de mekanı kafe diye değil, ‘business lounge’ (iş salonu) diye nitelendiriyorlar. 


Zincirin ortaklarından Gökhan Beydoğan, bundan 5 sene sonra ofis kavramının anlamını yitireceğini düşünüyor. Gökhan Beydoğan, Urban Station konseptini Arjantin’den aldıklarını ve Arjantinli ortakları ile markanın Ortadoğu ve Avrupa hakları için de anlaştıklarını söyledi. Bunun yurtdışında da yatırım yapacakları anlamına geldiğini vurgulayan Beydoğan, “Belçika, İngiltere ve BAE için görüşmelerimiz sürüyor. İstanbul’da 2 yılda en az 16...