03 / 05 / 2024

iş makinesi hastanesi

iş makinesi hastanesi

Borusan, Türkiye’de iş makinelerine hizmet verecek iki merkez açmaya hazırlanıyor. Borusan, 2017’de açacakları iki tesis ile 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Deprem bölgesindeki inşaat işlerine yoğun ilgi: İş makinesi operatörlüğüne talep 5 kat arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra başlayan yeniden inşa çalışmaları, inşaatta gerekli olan ekip ve ekipman kullanımına yönelik talebi de artırdı. 

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

Çok sayıda iş makinesi ve araç satılıyor! 23 şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Edirne'de araç ve iş makinesi satış ihalesi yapılacak. İhale ve Teklif Açma Tarihi 23 Şubat 2023 saat 11.00 olarak belirlendi.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Zonguldak'ta binanın 4’üncü katına çıkan iş makinesi görenleri şaşırttı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın 4’üncü katına çıkan paletli iş makinesi görenleri şaşırttı. 

Denizli Baklan'da arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı!

Denizli Baklan'da, araziye giren iş makinesi sebebiyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

iş makinesi hastanesi Haberi

iş makinesi hastanesi

Borusan Grubu’nun distribütörlük şirketi Borusan Makine ve Güç Sistemleri, 2017 sonuna kadar Ankara’da ve İstanbul’da Komponent Revizyon Merkezleri açmaya hazırlanıyor. Firma daha önce Kazakistan Karaganda’da dünya devi Caterpillar (CAT) ile güç birliği yaparak iş makinelerine servis ve hizmet sunan bir tesis açmıştı.  Borusan Makine ve Güç Sistemleri’nin İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın, şirketin Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya’da operasyonlar yaptığını, Ankara’da ve İstanbul’da 400 kişiye istihdam sağlanacağını ifade etti. 


Özgür Günaydın, Borusan Makine ve Güç Sistemleri’nin 400 iş makinesinin İstanbul’daki 3’üncü havalimanı inşaatında çalıştığını söyledi. Günaydın, "Normalde iş makineleri günde 8 saat çalışır, ancak 3’üncü havalimanında madenden fazla çalışıyor makineler. 2 milyar metreküp toprak hareketi yaşanıyor bölgede. Günde 1 milyon metreküpün üzerinde toprak hareketi oluyor. Araçları yakından takip ediyoruz” diyor....