06 / 05 / 2024

iş oteli projeleri

iş oteli projeleri

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

TOKİ'den 1000 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı! 

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile çok sayıda vatandaşı ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, birçok kentte konut satışına devam ediyor. Yeni konutlarını satışa sunan kurum 1000 TL peşinatla evi olmayanları hayallerine kavuşturuyor. 

TOKİ'den 218 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile çok sayıda vatandaşı ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, birçok kentte konut satışına devam ediyor.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Microsoft emlak sektörüne giriyor!

Microsoft, Seattle’da yerel halkın ve teknoloji çalışanlarının yararlanabileceği konu projeleri geliştireceğini, müteahhitler için çok düşük faizli krediler vereceğini açıkladı. 

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

iş oteli projeleri Haberi

iş oteli projeleri

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerine devam eden Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor. 2015 ortalarında tamamlanması öngörülen projenin, 76 odalı bir iş oteli olması hedeflendi. Toplam 10 milyon dolara mal olması planlanan otel, ulusal ve uluslararası toplantılara ev sahipliği yapacak.


Şehir merkezine yakın

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'in en hızlı gelişen bölgelerinden Gaziemir'de, Akçay Caddesi'nde hayata geçirilecek projenin yeni fuar alanına, havalimanına ve şehir merkezine yakınlığı ile ön plana çıktığını dile getirdi. Koç, otelin çevre yollarına bağlantıları sayesinde gerek iş seyahatinde olanlar; gerekse tatil yapanlar için iyi bir seçim olacağını belirtti. 76 odası bulunan otel projesinde odaların yoğun iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandığını söyleyen Koç,...