03 / 05 / 2024

İs7anbul Orion 2016

İs7anbul Orion 2016

Kale Boya, yıldızlardan ilham alan iç cephe boyası ‘İs7anbul Orion’un ışıltısı ve kumlu metalik dokusuyla mekanlara ve hayatınıza renk katıyor. İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Kale Boya İs7anbul Orion ile ışıltıyı mekanlara taşıyor!

Kale Boya, yıldızlardan ilham alan iç cephe boyası ‘İs7anbul Orion’un ışıltısı ve kumlu metalik dokusuyla mekanlara ve hayatınıza renk katıyor. İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Orion Park Prestige projesinin temeli atıldı!

Akdoru İnşaat firması tarafından yapım çalışmalarına başlanacak olan Orion Park Prestige sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Esenyurt Orion Park ödeme planı!

2 etap halinde yükselen Esenyurt Orion Park ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Konut satışlarına devam edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut..

Orion Park Esenyurt daire fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Orion Park Esenyurt daire fiyatları 145 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor...

Karsan, Çin'deki üretime 2016 yılında başlayacak!

Karsan'ın KAP'ta yer alan açıklamasında, 15 Ekim 2014 tarihine kadar ortaklık anlaşmasının imzalanması, 1 Ocak 2016 tarihinde deneme üretimine başlanması ve 1 Mart 2016 tarihinde ise seri üretime geçilmesi hedefleniyor...

Karsan J10’un Çin’deki üretimi 2016’da başlayacak!

Karsan ürünlerinin Çin’de üretilmesi amacıyla yeni bir şirket kurulması ve olası bir ortak girişim anlaşmasını kapsayan protokolün devamı niteliğinde ek bir protokol imzalandı. Protokole göre J10’un ilk test üretimi 1 Ocak 2016’da başlayacak

Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan ve de 2 etaptan meydana gelen Esenyurt Topkapı İnşaat Orion Park satılık daire fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizden de bulabilirsiniz.

Yeni Sakarya Stadyumu 2016 yılında tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ’nin yaklaşık 100 dönümlük arsa tahsis ettiği stadyum inşaatı hızla yükseliyor. 28 bin 160 kişi kapasiteli olacak stadyumun 2016 yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Allure Tower teslimleri Şubat 2016'da!

400 rezidans ve homeofis Tanbulut inşaat, Kamekon İnşaat, Karagözlüler Tekstil ve Atagüz Tekstll'in tarafından kurulan Doruk GYO Şehircilik A.S'nin ilk projesi olan Allure Tower, Şubat 2016'da teslim edilecek. ..

Çamlıca Camii'nin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması planlanıyor!

İstanbul'da yapımına 11 ay önce başlanan 37 bin 500 kişi kapasiteli Çamlıca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesinde yapılmakta olan camiinin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması bekleniyor...

Çamlıca Camii 2016 yılında ibadete açılacak!

İstanbul'da yapımına 11 ay önce başlanan 37 bin 500 kişi kapasiteli Çamkca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesinde yapılmakta olan camiinin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması bekleniyor.

Next By Kumova'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ömer Kumova inşaatın ayrıcalığının hissedildiği NEXT; metronun, alışverişin, eğlencenin, sosyal hayatın, sağlığın ve eğitimin yanında. Haziran 2014 inşaatına başladığımız projemiz Haziran 2016 tarihinde teslim edilecektir...

Cennet Koru projesi 2016'da teslim edilecek!

Cennet Koru projesinde satışlar başladı. 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru'da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor. Teslimler Nisan 2016'da.

İs7anbul Orion 2016 Haberi

İs7anbul Orion 2016

Kale Boya, metalik dokuya sahip iç cephe boyası İs7anbul Orion ile tüketicileri alışılmışın dışında dekorasyon alternatifleri sunuyor. İlhamını gökyüzünde parıldayan yıldızlardan alan İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor. 


Işığa ve bakış açısına göre değişen efektlerle büyülü mekanlar yaratıp, binlerce renk seçeneği sunan ‘İs7anbul Orion’, fırça ile rahatlıkla uygulanıyor. 


Kale Boya’nın binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştirdiği ‘İs7anbul Orion’ ayrıca içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor. 


Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya, ‘İs7anbul Orion’ ile zengin dekoratif seçenekler sunuyor. ‘İs7anbul Orion’, modern evlerden kafelere, özel mekanlardan otellere kadar estetiğin ön planda olduğu her noktada kullanılabiliyor. 




Kale Boya İs7anbul Orion, kale ışıltılı boya, kale İs7anbul Orion,İs7anbul Orion...