04 / 05 / 2024

İsa Bey Camii açılışı

İsa Bey Camii açılışı

İstanbul' un Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Müftülüğünün desteğiyle Kosova' daki Mitrovitsa şehrinde inşa edilen '' Mitrovitsa Bayrampaşa İsa Bey Camisi '' düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 700 yıllık Alaeddin Bey Cami’nin restorasyonu tartışma yarattı! 

1326’da Bursa'da inşa edilen Alaeddin Bey Camii’nde 2 yıl önce yapılan restorasyon, krize neden oldu. Parlak led aydınlatma sistemleri takılan, girişi PVC doğramalarla kapatılan camiye takılan bakır kapı kebapçı kapısını benzetildi.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Zekeriya Bey Vadisi projesi başlıyor!

Giresun’un Bulancak İlçesine bağlı Adaköy ve Kusköyü mevkiinde hayata geçmesi planlanan Zekeriya Bey Vadisi doğa ve sağlık turizmi açısından cazibe merkezi olacak. 

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Üsküdar Fatih Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Fatih Camii altında hizmet verecek olan Fatih Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

TİKA, Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

Çamlıca Camii'nden son görüntüler!

Çamlıca’daki dev cami avlu dahil 63 bin kişinin aynı anda namaz kılabilmesine olanak sağlayacak. Çamlıca Camii'nin Ağustos ayında açılması planlanıyor.

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi, sağlık merkezi oluyor!

Ankara Mamak’ta yer alan ve FETÖ projesi olarak nitelendirilen Camii-Cemevi, sağlık merkezi oluyor.

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

Trabzon Ayasofya Camii'nin yapı sağlığı takip altında!

Trabzon'da 12. yüzyılda inşa edilen Ayasofya Camii'nin yapı sağlığını düzenli takip edebilmek ve oluşması muhtemel risklere erken müdahale edebilmek için EKG'si çekilecek. Yapıya 8 ivme ölçer takılacak.

Çanakkale Taşköprü Camii'nin restorasyon ihalesi yapıldı!

ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi’nde, 1792 yılında Hadimzade Osman Bey tarafından inşa edilen, aynı zamanda Karşıyaka Camii veya Cami-i Cedit olarak da bilinen Taşköprü Camii restorasyon ihalesi yapıldı.

Bey Projects Danışmanlık Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bey Projects Danışmanlık Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Tuğba Coşkun imzasıyla kuruldu.

İsa Bey Camii açılışı Haberi

İsa Bey Camii açılışı



İstanbul'un Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Müftülüğünün desteğiyle Kosova'daki Mitrovitsa şehrinde inşa edilen ''Mitrovitsa Bayrampaşa İsa Bey Camisi'' düzenlenen törenle hizmete açıldı.



İstanbul'un Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Müftülüğünün desteğiyle Kosova'daki Mitrovitsa şehrinde inşa edilen ''Mitrovitsa Bayrampaşa İsa Bey Camisi'' düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada, bugün burada bir medeniyetin farklı zenginliklerini bir arada yaşadıklarını belirterek, ''Mevlana Celaleddin Rumi der ki 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır.' Göz göze geldiğimizde kalplerimizin ve gönüllerimizin birleştiğini ve bütünleştiğini bugün burada, bu meydanda, medeniyetimizin temsili Bayrampaşa İsa Bey Camisi vesilesiyle yaşıyoruz'' şeklinde konuştu.


''Rabbime şükürler olsun ki kardeş olma duygularını bize yoğun bir şekilde bahşetmiş'' diyen Müezzinoğlu, şunları kaydetti:


''Bugün, Balkanlar'ın bu güzel köşesinde genç Kosova Cumhuriyeti'nde sizlerle bir arada olmaktan,...