15 / 05 / 2024

İşadamı Jak Kamhi

İşadamı Jak Kamhi

İşadamı Jak Kamhi kitabında Unkapanı'ndan Eyüp'e kadar olan Haliç kıyısındaki arazilerin çoğunluğunun ailesine ait olduğunu açıkladı. Jak Kamhi, arazilerin istimlak projesiyle artık kendilerinde olmadığını söyledi

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akdemir ve Jak Kamhi ortaklığında kuruldu. 

Jak Kamhi'nin 3 milyon dolarlık evi eski ortağına geçti!

Alman beyaz eşya devi BSH, eski ortağı olan Jak Kamhi'ye karşı açtığı tazminat davasını kazandı. 3 hafta önce çıkan kararla birlikte Kamhi'nin 3 milyon dolarlık malikanesinin de sahibi oldu.

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Adam Kule satış ofisi!

Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen DAP Yapı Adam Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor.

Adam Kule Maltepe ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Adam Kule projesi toplam 350 adet home officeden meydana geliyor. Adam Kule Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

3 Adam İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

3 Adam İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Limited Şirketi, Erkan Korkut, Ömer Tekgül, Ömer Faruk Korkut tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

14 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan DAP Yapı’nın Kartal’da hayata geçireceği yeni projesi Adam Kule basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

DAP Yapı Adam Kule iletişim bilgileri!

27 kattan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. DAP Yapı Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule daire fiyatları!

Daire alanlarının minimum 46 metrekareden başladığı projede İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Proje 27 kat şeklinde yükseliyor. Dragos Adam Kule daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Maltepe satılık!

Tek katlı blok şeklinde hayata geçirilen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Adam Kule Maltepe satılık dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

DAP Yapı Adam Kule'de daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor!

DAP Holding, dünyanın ilk insana benzeyen binası Adam Kule projesini vitrine çıkardı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, Kartal Dragos'ta hayata geçirecekleri metrekaresi 4300 liradan satılan proje için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurduklarını söyledi.

Maltepe Adam Kule iletişim!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan projede 350 adet home office bulunuyor. Maltepe Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

İşadamı Jak Kamhi Haberi

İşadamı Jak Kamhi

Sene 1925. Türkiye genç bir cumhuriyet. Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği doğrultuda yeni bir yola çıkılmış. 

Pera Palas’ın karşısındaki Şeyh Han’da bir çocuk doğuyor. Adı Jak Cordoba Sultana Hayim Kamhi. 

İsminin bu kadar uzun olmasının nedeni aile tarihinde gizli. 1492 yılında engizisyonun baskısından İspanya’yı terk etmek zorunda kalan ailesi İspanya’nın Cordoba kentinde yaşamış. Dinini değil ülkesini terk etmeyi tercih eden Museviler Sultan 2’nci Beyazıd’ın gönderdiği gemilerle İstanbul’a gelmişler. 


İşte o günlerde Tepebaşı’nda doğan bu çocuk, Türkiye’de elektronik sektöründe Profilo markasını yaratan önemli işadamlarından biri olan Jak Kamhi. 


Türkiye sevgisiyle, yıllardır bir iyi niyet elçisi gibi yaptığı çalışmalarla tanıdığımız Kamhi, 88 yılını, yaşadıklarını, gördüklerini bir kitapta topladı. 

2012 yılında kaybettiği ve hayatının en büyük acısı olarak nitelediği oğlu Hayati Kamhi’ye adadığı ‘Gördüklerim Yaşadıklarım’ isimli 400 sayfalık...