01 / 07 / 2024

işadmlarının evleri

işadmlarının evleri

Türkiye'nin önde gelen iş adamları genellikle yalıları ya da villa ve malikaneleri tercih ediyor

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekilişi sonuçları!

Bazı dairelerde başvuruların az olması dolayısıyla kura çekilişi yapılmayacak. İşte TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekilişi sonuçları...

TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın Projesi kapsamında üretilmekte olan 609 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Konya TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi!

Konya Ilgın TOKİ projesi kapsamındaki konutlar için başvurular 11 Temmuz'da başlayacak. Peki, Konya TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ilgın Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade imkanı sağlanan proje 609 konut kura yöntemiyle satışta. Peki TOKİ Ilgın Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Ilgın Evleri başvuru!

TOKİ Konya Ilgın Evleri başvuru işlemleri 11 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Kuranın 4 Ağustos gününde yapılacağı projede peşinat bedeli 9 bin 117 TL'den başlıyor.

Gurbetçi vatandaşların evleri usulsüz kiralanıyor!

Yurtdışında yaşayan gurbetçi vatandaşların evleri ile bankaların satışa çıkardığı hacizli mülkleri gözlerine kestiren dolandırıcılar, çilingir yardımıyla kilitlerini değiştirdikleri daireleri, hazırladıkları sahte sözleşmelerle vatandaşlara kiralıyor

Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük Evleri' nde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 144 ay vade imkanı sunan projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu Evleri kura çekilişi yarın!

TOKİ Karabük Safranbolu Evleri kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 240 aya kadar vade imkanı sunan projede 320 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri kura çekilişi bugün!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri kura çekilişi bugün saat 10.00'da yapılacak. Ödemeleri kapsamında 120 aya kadar vade uygulanan projede 534 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

işadmlarının evleri Haberi

işadmlarının evleri


Türkiye'nin patronları genelde Boğaz'daki yalılarda oturmayı tercih ediyor. İşta Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinin oturduğu evler; 


Avni Çelik ( Sinpaş Grubu Başkanı): Beykoz'daki Kadim Rıfat Paşa Yalısı'nda oturuyor.




Ali Koç ( Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi): Kandilli Göksu Caddesi üzerinde yer alan Kont Astrorog Yalısı'nda oturuyor.




Asım Kibar ( Kibar Holding Onursal Başkanı): Bebek'te bulunan Nuri Çapa Yalısı'nda oturuyor.




Hasan Aslanoba ( Erikli Su Ortağı): Kandilli'de bulunan ikiz yalıda oturuyor.