28 / 04 / 2024

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.



Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell’de yaşam Kasım ayı itibariyle başlıyor. Sağlıktan sosyal alanlara tüm hizmetleri aynı çatı altında buluşturan Antwell'in tanıtım toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı projelerinin yanı sıra sektörle ilgili bazı açıklamalar da yaptı.

Rusya'da yaklaşık 30 şantiyeleri bulunduğunu söyleyen Mehmet Okay, iş ve ilişkiler anlamında umutlu olduğunu belirterek, konutundan, alışveriş merkezine, hastanesinden havalimanına kadar çok büyük işler yaptıklarını kaydetti.

İngiltere'de üç tane çok özel iş bitirdiklerini ve projelerden bir tanesinin metrekaresinin 50 bin pounda satıldığını söyleyen Okay şu açıklamaları yaptı: "Artık İngilizlerden de iş alıyoruz. Newyork'ta çok prestijli bir binada yenileme çalışmaları yapıyoruz ve yine Miami'de sıfırdan yeni bir bina inşa ediyoruz. Toplamda yıllık 1.5 milyar TL'lik bir ciroyla ve 10 bin kişilik bir kadroyla toplamda 35-40 şantiyede çalışıyoruz. Ant Yapı olarak bu arada yeni pazarlar da araştırmaya devam ediyoruz. Gerek Körfez Bölgesi, eski dağılan Sovyetler Birliği Cumhuriyetleri olsun, bir takım yeni araştırmalarımız devam ediyor."

Her şeye rağmen Türkiye'de yatırıma devam ediyoruz

Türkiye yatırımlarıyla da ilgili konuşan Okay, "Biz her şeye rağmen yatırımlarımıza devam ediyoruz. Galataport projesinde taahhüt olarak çalışıyoruz, sanıyorum Ocak ayı gibi teslim edeceğiz ve Nisan ayında ilk gemi yanaşacak. Ülkemiz için çok önemli bir proje. Biz Ant Yapı olarak turizme çok önem veriyoruz ve bu alanda yatırım yapıyoruz. İnşaatçı ya enerjiye girer ya turizme girer, biz turizm ayağını seçtik" dedi.

Herkes bildiği işi yapsın

Antwell projesini bir marka haline getireceklerini söyleyen Mehmet Okay, Çeşme ve Bodrum gibi şehir dışı bölgelerde de bu projeyi geliştirmek istediklerini söyledi. Tek bir projeyle kalmayacaklarının altını çizen Okay, Avrupa ve Amerika'da bu tür yapıların çok yoğun olduğunu kaydetti.

Sektörün bugün geldiği noktadaki en büyük payın, sektörün çok rahat girilebilir, çok rahat iş yapılabilir görülmesi olduğunu söyleyen Okay, "Yıllardan beri söylüyorum, çok çeşitli sektörlerden toptancısı, gıdacısı, tekstilcisi, kuyumcusu bu sektöre girdi ve malesef bu günlere geldik. Çünkü işi bilmiyorlar. Ben bu saatten sonra kuyumculuk yapsam nasıl yaparım, ben tekstilcilik yapsam nasıl yaparım? Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" diye konuştu.


Antwell Kasım ayı itibariyle kapılarını açıyor

Ant Yapı’nın Çamlıca'da hayata geçirdiği Antwell “İyi Yaşam Evleri”, dünyanın birçok ülkesinde benzerleri bulunan konseptin Türkiye’deki ilk örneği. 2017'de yapımına başlanan proje; 158 daire ve 13 ticari birimden meydana geliyor. 150 milyon lira yatırımla inşa edilen Antwell projesi Kasım ayı itibariyle kapılarını açacak.  20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje "3 kattan meydana geliyor.

Antwell kapılarını açıyor!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön