29 / 04 / 2024

Mehmet Okay Antplato Ofis'i Ormancı hikayesi ile anlattı!

Mehmet Okay Antplato Ofis'i Ormancı hikayesi ile anlattı!

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay Antplato Ofis'i bir Ormancı hikayesi ile anlattı.



Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay  yoğun iş temposunun nasıl verimli hale dönüştürülebileceğine ilişkin bir ormancı hikayesi anlattı. 


İşte o hikaye;


Geçimlerini Ormancılıktan sağlayan iki arkadaş, ağaç keserek hayatlarını idame ettiriyorlarmış. Birinci Ormancı sabah erken kalkıp ağaç kesmeye başlıyormuş, gün boyunca durmadan dinlenmeden çalışıyor, hatta öğlen yemeği için bile vakit ayırmıyormuş. Akşamları da diğer arkadaşlarından birkaç saat sonra ağaç kesmeyi bırakıyormuş. İkinci Ormancı ise arada bir dinlenip hava kararmaya başladığında işi bırakıp evine dönüyormuş.


Aralarında konuşurken bir hafta boyunca kim daha fazla ağaç kesecek bakalım demişler ve hafta sonu geldiğinde ne kadar ağaç kestiklerini saymaya başlamışlar.


Sonuçta ikinci Ormancının çok daha fazla ağaç kestiği ortaya çıkmış ve en çok ağacı kendisinin kestiğini sanan Ormancı çok şaşırarak ''Bu nasıl olabilir? Ben daha çok çalıştım, senden erken işe başlayıp, senden geç bıraktım ama sen daha fazla ağaç kestin! Bunu nasıl başardın, sırrı nedir?'' diye sormuş.


İkinci Ormancı tebessüm ederek ''Bir sırrı yok aslında! Sen durup dinlenmeden çalışırken ben birkaç ağaç kestikten sonra hem dinleniyordum hem de baltamı biliyordum. Keskin baltam ile daha az çaba harcayarak daha çok ağaç kesiyorum, diye yanıtlamış.


Kendimize, sevdiklerimize ve hobilerimize zaman ayırmak ayrıca kendimizi eğitmek bilgi, becerilerimizi arttırmak balta bilemektir. Sonuçta başarıya ulaşmak için tek yolun aşırı çalışmak değil yüksek bilgi, beceri ve morele sahip olup ''verimli çalışmak'' olduğu gerçeği öne çıkıyor..


Sevdiğiniz bu hikaye,  bu aralar başlayacağımız ''Antplato Ofis'' projesini tasarlarken aklımıza geldi. Sizlerle paylaşmak istedik. 


Gerçekten de yoğun iş temposu içinde kendimizi kaptırıp gidiyoruz; ne kendimize, ne sevdiklerimize ne de hobilerimize bir türlü zaman ayıramayıp şu iş bir an önce bitsin, bu iş bir an önce bitsin diyerek çok yğun çalışıyoruz ama verimli çalışabiliyormuyuz, hiç sorgulamıyoruz!


Hikayade olduğu gibi '' verimli çalışmak'' adına tasarladığımız Antplato projesini ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetledik ve yeni çalışma koşulları-trendleri neler içeriyorsa hepsini bu projemize koyduk.


Bugüne kadar geçirdiğimiz başarılı birçok Residence projesi yanında, dergimizin içinde özelliklerini daha detaylı olarak inceleyebileceğiniz, yenilikçi konsepti ve işlevsel çözümleri ile başarılı bir ofis projesi gerçekleştirmek için kolları sıvadık.


Kısaca, yoğun iş temposunda durup dinlenip nefes alacağınız, eğlenceden spora, yemeden içmeye, müzik dinlemeye kadar, konfor ve mutlu çalışma ortamı adına birçok imkan bir arada bulacağınız mekanlardan biri olan A Plus bir Ofis projesi tasarladık, iş dünyasının yeni parlayan yıldızı Basın Ekspres Yolu'nda.


Her zaman olduğu gibi öncelikle siz Ant Yapı Dostları'na sunarak satışlara başlamak üzereyiz, ön talep toplamaya başladık bile...


Baltaların her zaman bileli olduğu sağlıklı, mutlu ve başarılı güzel günler dileklerimizle...



Geri Dön