16 / 05 / 2024

Antplato Ofis nerede

Antplato Ofis nerede

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay Antplato Ofis'i bir Ormancı hikayesi ile anlattı.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Antplato’da final heyecanı!

Ant Yapı, çok özel ve iddialı bir projeyi tamamına erdiriyor. İlk ofis projemiz olan Antplato’da yıl sonu itibarı ile dış cephe kaplanacak, içeride de ince mekanik ve elektrik imalatları tamamlanacak.

Mahall Bomonti nerede?

470 daire, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana gelen Mahall Bomonti İzmir projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. Peki, Mahall Bomonti nerede?

Ferko Line nerede?

120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı olarak dizayn edildi. Peki Ferko Line nerede?

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Folkart Time Bornova nerede?

Folkart Time projesi Toplam 360 konut, 48 ticari birim, 271 ofis ve kolej alanından oluşuyor. ''Folkart Time Bornova nerede?'' sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da örnek ofisler hazırlandı!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'da örnek ofisler Mayıs ayı sonunda hazırlandı. Satış ofisinin bina bünyesine taşınan projede inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Antplato Halkalı ödeme planı!

Antplato Halkalı ödeme planı kapsamında 2017 yılının sonuna kadar vade imkanı sunuluyor. Antplato Halkalı'da ofis fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor...

Antplato Ofis nerede Haberi

Antplato Ofis nerede

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay  yoğun iş temposunun nasıl verimli hale dönüştürülebileceğine ilişkin bir ormancı hikayesi anlattı. 


İşte o hikaye;


Geçimlerini Ormancılıktan sağlayan iki arkadaş, ağaç keserek hayatlarını idame ettiriyorlarmış. Birinci Ormancı sabah erken kalkıp ağaç kesmeye başlıyormuş, gün boyunca durmadan dinlenmeden çalışıyor, hatta öğlen yemeği için bile vakit ayırmıyormuş. Akşamları da diğer arkadaşlarından birkaç saat sonra ağaç kesmeyi bırakıyormuş. İkinci Ormancı ise arada bir dinlenip hava kararmaya başladığında işi bırakıp evine dönüyormuş.


Aralarında konuşurken bir hafta boyunca kim daha fazla ağaç kesecek bakalım demişler ve hafta sonu geldiğinde ne kadar ağaç kestiklerini saymaya başlamışlar.


Sonuçta ikinci Ormancının çok daha fazla ağaç kestiği ortaya...