15 / 05 / 2024

Antplato Ofis teslimleri

Antplato Ofis teslimleri

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay Antplato Ofis'i bir Ormancı hikayesi ile anlattı.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı!

İçerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran karma proje Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı...

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Skyland İstanbul’da 0 peşinat, 0 faiz fırsatı!

Merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çeken Skyland İstanbul’da ofis teslimleri başladı. Projede ofislerde “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme imkanı sunuluyor...

Taksim 360 Evleri 2017 güncel fiyatları!

Taksim 360 Evleri projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede ofis teslimleri bu yılın sonunda yapılacak...

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

İdeal Ofis Yücesoy İzmir fiyat listesi!

İdeal Ofis projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Projede ofis teslimleri 2018 yılının sonunda gerçekleşecek...

Ankara Kale Ofis teslimleri!

Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi toplam 123 adet ofisten oluşuyor. Peki Ankara Kale Ofis teslimleri ne zaman?

Taksim 360 Evleri ödeme 2017 ödemeleri!

Ofis teslimleri gelecek Haziran ayında yapılacak olan Taksim 360 projesi, Çalık Gayrimenkul ve GAP İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Antplato Ofis teslimleri Haberi

Antplato Ofis teslimleri

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay  yoğun iş temposunun nasıl verimli hale dönüştürülebileceğine ilişkin bir ormancı hikayesi anlattı. 


İşte o hikaye;


Geçimlerini Ormancılıktan sağlayan iki arkadaş, ağaç keserek hayatlarını idame ettiriyorlarmış. Birinci Ormancı sabah erken kalkıp ağaç kesmeye başlıyormuş, gün boyunca durmadan dinlenmeden çalışıyor, hatta öğlen yemeği için bile vakit ayırmıyormuş. Akşamları da diğer arkadaşlarından birkaç saat sonra ağaç kesmeyi bırakıyormuş. İkinci Ormancı ise arada bir dinlenip hava kararmaya başladığında işi bırakıp evine dönüyormuş.


Aralarında konuşurken bir hafta boyunca kim daha fazla ağaç kesecek bakalım demişler ve hafta sonu geldiğinde ne kadar ağaç kestiklerini saymaya başlamışlar.


Sonuçta ikinci Ormancının çok daha fazla ağaç kestiği ortaya...