16 / 05 / 2024

Antplato Ofis ön talep süreci

Antplato Ofis ön talep süreci

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay Antplato Ofis'i bir Ormancı hikayesi ile anlattı.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Van 407 dükkan ihalesi bugün!

TOKİ Van Erciş Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis İnşaat İhalesi bugün yapılacak..

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Work Ofis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cansu Pekintürk Düzcükoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

İstMarina ofis ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

Antplato Basın Ekspres'te firma bünyesinde 2017 sonuna kadar taksitlendirme!

2016 yılı Aralık ayında teslimlerin yapılması planlanan Antplato Basın Ekspres projesinde uygulanan ödeme koşulları kapsamında 2017 yılının sonuna kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Ant Yapı Antplato'da metrekaresi 4.500 TL'ye ofis! 24 ay sonra teslim!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofis seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesi kapsamında ofis alanları ise 80 metrekare ila 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Antplato Ofis ön talep süreci Haberi

Antplato Ofis ön talep süreci

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay  yoğun iş temposunun nasıl verimli hale dönüştürülebileceğine ilişkin bir ormancı hikayesi anlattı. 


İşte o hikaye;


Geçimlerini Ormancılıktan sağlayan iki arkadaş, ağaç keserek hayatlarını idame ettiriyorlarmış. Birinci Ormancı sabah erken kalkıp ağaç kesmeye başlıyormuş, gün boyunca durmadan dinlenmeden çalışıyor, hatta öğlen yemeği için bile vakit ayırmıyormuş. Akşamları da diğer arkadaşlarından birkaç saat sonra ağaç kesmeyi bırakıyormuş. İkinci Ormancı ise arada bir dinlenip hava kararmaya başladığında işi bırakıp evine dönüyormuş.


Aralarında konuşurken bir hafta boyunca kim daha fazla ağaç kesecek bakalım demişler ve hafta sonu geldiğinde ne kadar ağaç kestiklerini saymaya başlamışlar.


Sonuçta ikinci Ormancının çok daha fazla ağaç kestiği ortaya...