05 / 05 / 2024

İSAF

İSAF

İstanbul Fuar Merkezi'nde açılan Uluslararası Güvenlik ve Yangın Fuarı'nda (İSAF) bir çok yeni ürün çıktı. İnsanların vücut ısısına göre kayda giren hareket sensörlü güvenlik kamerası dikkatlerden kaçmadı...

Saf GYO, Akkök Holding ile hizmet sözleşmesi imzalayacak!

Saf GYO transfer fiyatlandırması kurallarına uygun şekilde taraflarca aylık olarak ve ilişkili taraf işlemlerine ilişkin yasal mevzuat çerçevesinde belirlenmesine ve bu hizmetlerin alımının belirlenmesi için Akkök ile hizmet sözleşmesi imzalayacak.

Saf GYO, Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile anlaştı!

Saf GYO Oracle EBS Entegrasyonu, E- Fatura ve E- Defter Lisans Kurulum ve Devreye Alma hizmetleri işinin yapılması kapsamında Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile 25 bin USD+KDV karşılığında hizmet sözleşmesi imzalayacak.

Saf GYO Yönetim Kurulu komiteleri revize edildi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komiteleri revize etti. İşte Saf GYO'nun revize edilen komite bilgileri. .

Saf GYO 2015 yılı finansal raporları!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen finansal raporlar...

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ekrem Pakdemirli'nin vefatıyla boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Recep Yılmaz Argüden getirildi.

GROHE Light ve GROHE Zero ile saf suyun tadını çıkarın!

Su, hayatın kaynağı. Ancak içmeye, yemek pişirmeye ve yıkanmaya uygun, dolayısıyla insan sağlığına yararlı olan su, sadece saf sudur. Küresel sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, bu bilinçle içme suyu hijyenine büyük önem veriyor.

Saf GYO 5 milyon dolar yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'ta açıklama yaptı. Saf GYO toplam yıllık sorumluluk limiti 5 milyon USD olan Yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı.

Saf GYO değerleme şirketlerini açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2016 yılı için anlaştığı gayrimenkul değerleme şirketlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

Saf GYO Akasya Sosyal Tesisi'nin 2015 değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 1341 ada 64 parsel üzerindeki Sosyal Tesis ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Rozi Fabrikası'nın 21015 değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Balçık Köyü, 177 ada 15 parsel üzerinde yer alan Rozi Fabrika Binası ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi'nin 2015 değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2013 ada 85 parsel üzerindeki 6 adet Ofise ilişkin ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Fecir İş Merkezi'nin 2015 değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 113 ada 8 parsel üzerindeki Fecir İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO gayrimenkullerinin ekspertiz değerlerini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin değerlemesi Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'e yaptırılmış ve tespit edilen ekspertiz değerlerini yayınladı.

İSAF Haberi

İSAF
Vücut sısına göre hareket edebilen kamera ile hırsızlık olaylarının azalacağı belirtiliyor. Kamera görüntüleri, başka bir bölgeden cep telefonuyla da izlenebiliyor.

İSAF fuarında hırsızlık olaylarının önüne geçmek için hazırlanan özel tasarım güvenlik kameraları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bir çok ürünün yer aldığı fuarda bir birinden ilginç ürünler yer alıyor.

Özel tasarlanmış güvenlik kameralarının hırsızlık olaylarını engelleme açısından büyük ilgi gördüğünü belirten firma yetkilisi Bilal Kartal, hareket sensörlü kamerayı tanıttı. Kartal, "Kendi içerisindeki SİM kart ile kişiler bunu evlerine kuruyor, tatile gidiyor. Evlerine birisi girdiğinde sensör devreye girerek kamera çalışmaya başlıyor. Çalışan kamera bütün görüntüyü ve sesi kendi içerisindeki karta kaydediyor. Şahıs isterse bunun içerisindeki SİM kartı arayarak izleyebiliyor. Dünyanın neresinde olursa olsun bu cihazın içindeki görüntülerin tamamını evin dışında veya başka bir...