18 / 05 / 2024

İsak Mizrahi kimdir

İsak Mizrahi kimdir

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 28 Milyon 7 yüz 14 bin 8 yüz 19 TL sermaye bedeli ile Yudo Leon Mizrahi, İsak İzi Mizrahi ve Beti Mizrahi ortaklığıyla kuruldu. 

Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti!

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Senem Sak Otman kimdir?

Mimar Senem Sak Otman kimdir? Senem Sak Otman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Senem Sak Otman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Senem Sak Otman...

Sırrı Sakık kimdir?

BDP Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık kimdir? Sırrı Sakık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? BDP'li Sırrı Sakık 1 Haziran 2014'te yenilenen belediye başkanlığı seçimini kazandı mı?

Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kurt Kısakürek kimdir? Özlem Kurt Kısakürek ne zamandan beri Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışıyor? İşte Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

İsak Mizrahi kimdir Haberi

İsak Mizrahi kimdir

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti.  Mizrahi'nin cenazesi bugün saat 13:00'te Ulus Musevi Mezarlığı'na defnedilecektir. Mizrahi için Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. taziye ilanı yayınlattı. 


www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...