29 / 04 / 2024

Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kurt Kısakürek kimdir? Özlem Kurt Kısakürek ne zamandan beri Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışıyor? İşte Özlem Kurt Kısakürek kimdir?



Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Özlem Kurt Kısakürek, 12 Haziran 1976'da Samsun'da dünyaya gelen Özlem Kurt Kısakürek, 1989 - 1992 yılları arasında Şanlıurfa Atatürk Barajı Lisesi Fen Bölümü'nü, 1993-1997 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nü ve 2000-2002 yılları arasında da Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitirdi. 


Kısakürek, Mayıs 2005 ve Temmuz 2011 arasında Tepe İnşaat Sanayi A.Ş.'de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev aldı. Bilkent Bahçe  ve Tepe Prime projelerinin satış ve pazarlama planlarının hazırlanması, hedef ve stratejilerin belirlenmesi, bütçenin yapılması, satış öncesi pazar araştırma çalışmalarının yapılması, satış ekibinin kurulması ve motivasyon çalışmaları, projelerin pazarlama, Halkla İlişkiler ve reklam çalışmalarının organizasyonu ve uygulama aşamalarının yürütülmesi görevlerini üstlendi. 


Eylül 1998 ve Temmuz 2002 arasında ise Yüksel İnşaat'ta Satış ve Pazarlama Danışmanı olarak görev yaptı. 


Şirketin 1. Levent’te projelendirdiği Metrocity projesinde karma kullanım projesinin konut kulelerinin satış-pazarlama çalışmalarında görev almak. Müşteri takibi, sunum, satış sonrası müşteri memnuniyeti, reklam ve halkla ilişkiler çalışmalarının gerçekleşmesine destek olunması işlerini yürüttü. 


Özlem Kurt Kısakürek, Haziran 1997 ve Eylül 1998 arasında ise TURYAP Genel Müdürlüğü Özel Projeler Ofisi'nde Satış ve Pazarlama Özel Projeler Danışmanı olarak görev aldı. Kısakürek burada  firmanın satış ve pazarlamasını üstlendiği Durusupark Evleri-Villa Projesi satışı; Profilo Alışveriş Merkezi kiralaması, Polcenter Alışveriş Merkezi kiralaması çalışmalarının gerçekleştirilmesi işlerinden sorumluydu.



Geri Dön