06 / 05 / 2024

Kepez Necip Fazıl Kısakürek Caddesi yenileniyor!

Kepez Necip Fazıl Kısakürek Caddesi yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez İlçesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlattı.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent merkezinde alt yapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışması yapıyor.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez İlçesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlattı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent merkezinde alt yapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Bu kapsamda Muratpaşa ilçesi Pınar Caddesi ile Kepez ilçesi Mithatpaşa Caddesi’ni sıcak asfaltla kaplayan ekipler, şimdi de Kepez İlçesi Necip Fazıl Caddesi’nde çalışma başlattı.

Asfalt ömrü dolan ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde, halkın yoğun şikayetine neden oluyordu. Yaklaşık 22 metre genişliğinde, 2.5 kilometre uzunluğundaki caddeyi iki kat halinde en kaliteli sıcak asfaltla kaplanıyor. Çalışmalarda toplam 14 bin ton sıcak asfalt kullanacak. Fen İşleri ekipleri, cadde boyunca iki taraflı kaldırım çalışması da yapıyor. Büyükşehir Belediyesi caddede toplam 9 bin metrekare kaldırım yapacak.


Antalya İleri


Geri Dön