29 / 04 / 2024

Tuzla Necip Fazıl Kısakürek Camii ibadete açılıyor!

Tuzla Necip Fazıl Kısakürek Camii ibadete açılıyor!

Tuzla Aydınlı TOKİ konuttan mevkiinde inşaatına yaklaşık bir buçuk yıl önce başlanan Necip Fazıl Kısakürek Camii'nin 1 Mart 2014 Cumartesi öğle namazında ibadete açılacağı öğrenildi. Açılışa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da katılacak...




Tuzla Aydınlı  TOKİ  konuttan mevkiinde inşaatına yaklaşık bir buçuk yıl önce başlanan Necip Fazıl Kısakürek Camii'nin 1 Mart 2014 Cumartesi öğle namazında ibadete açılacağı öğrenildi. Açılışa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Selahattin Demirci. 


Tuzla Müftüsü Alımet Silkin ve çok sayıda davetlilerin katılması bekleniyor.  Tuzla Müftüsü Ahmet Silkin. Tuzia'nın 56. camisinin inşa edildiğini belirterek. "Camilerimiz geçmişe ve geleceğe açılan pencerelerimizdir" dedi. Tarihimizde ve medeniyetimizde şehirciliğin cami merkezli kurulduğunun altını çizen Silkin. "Bizim medeniyetimizde şehirlerimiz, camilerimizin manevi havasından beslenir" dedi. 


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise. her mevkiinin bir yükümlülüğü olduğunu ifade ederek, "Bizim yükümlülüğümüz. de. toplumumuzu maddi ve manevi açıdan geleceğe hazırlamaktır" şeklinde konuştu. Söz konusu camı. hayırsever vatandaşların ve Tuzla Belediyecinin katkılarıyla inşa edildi. 



Mercek Haber




Geri Dön