18 / 05 / 2024

İsak Mizrahi ne zaman defnedilecek

İsak Mizrahi ne zaman defnedilecek

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Çiftçiler dikkat! Sakın kaçırmayın: Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurular yarın başlıyor!

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlar yarın resmen başlıyor. Peki ÇKS kaydı nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Fiat Egea Cross Wagon'un Temmuz 2023 indirimini sakın kaçırmayın! Tam 10 bin TL indirimli Egea Cross Wagon yeni listesi

Fiat Egea Cross Wagon'un Temmuz 2023 indirimini sakın kaçırmayın... Peki Fiat Egea Cross Wagon'un güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte tam 10 bin TL indirimli Egea Cross Wagon yeni listesi..

Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Babalar Günü’ne özel koleksiyon çıktı! Bu koleksiyona bakmadan hediye seçmeyin!

Babalar Günü yaklaşıyor. Bu arada biricik babalarına ne alacağını bilemeyenlere de güzel bir haberimiz var. Bu koleksiyona bakmadan sakın hediye almayın. İşte detaylar!

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

Akbanklılara tam 10 bin TL’yi aşan chip-para fırsatı! Anneler Günü kampanyasını sakın kaçırmayın!

Akbank, Anneler Günü'ne özel olarak tam 10 bin TL’yi aşan chip-para fırsatı sunuyor. 10 bin TL’yi aşan chip-para ve toplamda 160 bin Mil Puan fırsatı, yüzde20’ye varan indirim fırsatını sakın kaçırmayın...

Fiat Fiorino'ya gelen 15 bin TL'lik indirimi sakın kaçırmayın! İşte Fiorino Mayıs 2023 fiyatları!

En çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alan Fiat Fiorino'ya gelen 15 bin TL'lik indirimi sakın kaçırmayın... Peki Fiat Fiorino'nun güncel fiyatları ne kadar? İşte Fiorino Mayıs 2023 fiyatları...

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Gram altın net bu kadar olacak! İslam Memiş 'sakın bunu yapmayın! dedi! Şimdi herkes bu tuzağa düşüyor!

Altın Kahini İslam Memiş, gram altının net ne kadar olacağını açıklayarak 'sakın bunu yapmayın' diyerek yatırımcıları uyardı.

DSİ resmen duyurdu! 1727 personel alımı yapılacak! Az önce açıklandı! Hemen başvurun bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabından Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne personel alınacağını açıkladı. Hemen başvurun, bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Fiat Egea Cross'a tam 36 bin TL'lik Nisan 2023 indirimi geldi! Sakın kaçırmayın! Egea Cross 5 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Fiat Egea Cross'a tam 36 bin TL'lik Nisan 2023 indirimi geldi! Sakın kaçırmayın! Peki Fiat Egea Cross'un Nisan 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Egea Cross 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

İsak Mizrahi ne zaman defnedilecek Haberi

İsak Mizrahi ne zaman defnedilecek

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti.  Mizrahi'nin cenazesi bugün saat 13:00'te Ulus Musevi Mezarlığı'na defnedilecektir. Mizrahi için Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. taziye ilanı yayınlattı. 


www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...