18 / 05 / 2024

İsak Mizrahi taziye

İsak Mizrahi taziye

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Sakıncalı binalar için acil eylem planı çağrısı!

Deprem kuşağında olmamıza rağmen hala gerekli önlemler alınmıyor. Bu kapsamda, oturulması sakıncalı binalar için acil eylem planları uygulamaya konulmalı.

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H. Hüsamettin Koçak, Ali Gedik ve Müslüm Gedik tarafından kuruldu.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 28 Milyon 7 yüz 14 bin 8 yüz 19 TL sermaye bedeli ile Yudo Leon Mizrahi, İsak İzi Mizrahi ve Beti Mizrahi ortaklığıyla kuruldu. 

Deniz Bozkurt: Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde çatlaklar oluşan evlere ilişkin açıklama yaptı. Bozkurt, "Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok" dedi.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme!

Antalya'da maket proje üzerinden aynı daireleri 176 kez  satarak "nitelikli dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle 528 yıl hapis cezasına çarptırılan "Ferrarili müteahhit" Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.

Karapınar taziye evinin inşaatı tamamlandı!

Erdemoğlu ailesi tarafından Karapınar Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışması tamamlanan taziye evinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 

İsak Mizrahi taziye Haberi

İsak Mizrahi taziye

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti.  Mizrahi'nin cenazesi bugün saat 13:00'te Ulus Musevi Mezarlığı'na defnedilecektir. Mizrahi için Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. taziye ilanı yayınlattı. 


www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...