17 / 05 / 2024

isanbulun sayfiye yerleri

isanbulun sayfiye yerleri

Hürriyet Gazetesi yazarı Namık Göz bu hafta köşesinde "İstanbul'un yeni sayfiye yerleri!" konusunu ele aldı. Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş.

Sandıklı Hüdai Kaplıcası'na işyerleri inşa ediliyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcasına yapılacak olan işyerlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Kaplıca’nın çehresini değiştirecek modern tasarımı ile hayata geçirilecek olan işyerleri Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bir ilk olacak.

Emlak vergisi yatırma yerleri!

Emlak vergisi, taşınmaz mallar için her sene ödenen vergiler arasında yer alıyor. Vergiyi taşınmaz malın sahibi ödüyor. Peki, emlak vergisi nerede ödenir? İşte emlak vergisi yatırma yerleri..

Kayıt dışı işyerleri ve AVM'lere önlem alınmalı!

Adana ESOB Yeni Başkanı Nihat Sözütek, Adana esnafının en önemli sorunlarının başında kayıt dışı çalışan işyerleri ile her türlü ürün satışı yaparak küçük esnafa kepenk kapattıran AVM'ler olduğunu bildirdi.

MEB Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı giriş yerleri!

Milli Eğitim Bakanlığı Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı Sınav Giriş Yerleri duyurusunu sınavlar bölümünde yayınladı. Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı, Sınava Giriş sınavı 11.10 2015 saat 10.00'da yapılacak.

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Düzce Belediyesi atıl işyerleri için trampa yapıyor!

Düzce Valiliğinin kalıcı konutlarda bulunan atıl işmerkezlerinin değerlendirme çalışmasının ardından Düzce Belediyesi de mülkiyetinde bulunan işyerleri için İl Özel İdaresi ile birlikte değişim programı hazırladı.

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

İşyerleri apartman aidatı verir mi?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, kat malikleri aralarında başka türlü anlaşma olmadıkça: Kapıcı, kaloriferci, bahçıvan ve bekçi giderlerine ve bunlar için toplanacak avansa eşit olarak ödüyor. Peki, işyerleri apartman aidatı verir mi?

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat ve Arif Arduç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

1937 yılında Fenerbahçe ve Kalamış sayfiye yeri olacak!

1937 yılında Prost'un hazırlamakta olduğu İstanbul Nazım İmar Planı'na göre Fenerbahçe, Kalamış ve Mecidiyeköy birinci sınıf sayfiye yeri haline getirilecekmiş. Bu bölgelerin imar planı beş senede tatbik edilecekmiş.

1937 yılında Prost sayfiye yerlerini belirleyecek!

1937 yılında İstanbul'un müstakbel imar planını hazırlayan Prost, İstanbul'un sayfiye yerlerini ve şehirleşecek bölgeleri de belirleyecekmiş. Prost, şehrin imar planını hazırlarken ihtiyaç olan yolları ve meydanları da belirleyecekmiş.

Vergi borcu ödeme yerleri!

Vergi, kamu hizmetlerini karşılamak amacıyla, kişilerden ve kuruluşlardan kanun yoluyla toplanan paralar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, vergi borcu ödeme yerleri nerelerdir? İşte yanıtı..

Giresun Kumyalı ve Sayfiye kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Giresun Görele ilçesine bağlı Kumyalı ve Sayfiye mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu kararı ile kentsel dönüşüme giren iki mahalleye ilişkin açıklama Resmi Gazete'de yayımlandı...

isanbulun sayfiye yerleri Haberi

isanbulun sayfiye yerleri

BURSA Valilisinin Heykeldeki tarihi binasının özel kalem odasında görüşme sırasını beklerken, 6 aydan beri Mudanya Kaymakamı olarak görev yapan Orhan Çiftçi ile derin bir Mııdanya sohbetine daldık. 

Sonradan Ultra Maraton yorgunu İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe nin de katıldığı sohbetteki konu elbette ki turizm oldu. 

Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş. Dünya harikası İstanbul'u geçen yıl tam 11 milyon turist ziyaret etmiş. 

Sanılanın aksine ilk sırada Araplar bulunmuyor. İlk sıra Almanlanıı. Onları Rusya ve ABD'li turistler izliyor. 

istanbul'un turistinin Bursa ile ne ilgisi var dediğinizi duyar gibi oluyonım. İlgisi var. I lem de çok yakından ilgisi var. 

Yeni ulaşım olanaklarının 2015 yılından itibaren Bursa ve çevresini nasıl değiştireceğini iki haftadan beri yazıyorum. 

Zaten denizyolu ile İstanbul-Mudanya arası...