29 / 04 / 2024

İşbir Yatak projeleri

İşbir Yatak projeleri

Spora ve sporcuya destek olan İşbir Yatak, 'Adım Adım' isimli sivil toplum kuruluşunun da katıldığı 'Uluslararası Runtalya Maratonu'nda koşan 41 yaşındaki Başak Çankayalı'nın yardımseverlik koşusuna sponsor oldu.

İşbir Yatak'tan Omuriliği Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalye!

Spora ve sporcuya destek olan İşbir Yatak, 'Adım Adım' isimli sivil toplum kuruluşunun 2 Mart Pazar günü Antalya'da katılacağı 'Runtalya Maratonu'nda koşacak 42 yaşındaki Başak Çankayalı'ya sponsor oldu.

İşbir Yatak, Bodrum'da düzenlenen yelken yarışlarında sponsor oldu!

İşbir Yatak, spora ve sporcuya destek oluyor. İşbir, 5 - 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum' da düzenlenen yelken yarışlarında "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımına sponsor oldu...

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'a en kısa sürede başlamak için sabırsızlanıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul çok önemsediğimiz ve ülkeye çok katkısı bulunacak, dünya ölçeğinde çok büyük bir proje. Projeleri bir taraftan tamamlıyoruz, bir taraftan imar planlarına çalışıyoruz" dedi.

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

Meg Ryan’ın evi 10 milyon dolara satılıyor!

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satışa çıkardı. Ryan’ın ikamet ettiği New York’taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

Katarlılardan Türk klimalı yataklara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan İşbir Yatak Ortadoğu’da bulunan 36 satış noktasının ardından Katar pazarına girmeye hazırlanıyor.

Markalı konut projeleri, Projects İstanbul'da bir araya geldi!

İstanbul’un mega projeleri, markalı gayrimenkul yatırımları ve sektöre değer katan tüm markalar, Türkiye’nin en prestijli kataloğunda bir araya geldi.

Yurt kapasitesi bu yıl sonu itibarıyla 545 bin olacak!

Bakan Kılıç: "Yurt kapasitesi bu yıl sonu itibarıyla 545 bin olacak, 22 bin civarında bir yatak kapasitesi artışı olacak. 2017 yılı sonunda 123 bin artışla 668 bin, 2018 yılı sonunda 697 bin, 2019 yılının sonunda da 755 bin civarında bir kapasiteye ulaşılacak" dedi.

Halsa, Ankara'ya isveç rüyası yaşatacak!

Doğayı ve doğanın bir parçası olan insanı merkeze alan Halsa, konforlu bir yatak ve uyku deneyimi için insanın doğasını ve ihtiyaçlarını dikkate alan tasarımlara imza atıyor.

İşbir Yatak projeleri Haberi

İşbir Yatak projeleri

36 ülkeden 1100 yabancı, 4 bin 985 kişinin katıldığı Runtalya Maratonu'nun 9'ncusu geçtiğimiz gün yapıldı. Spora ve sporcuya destek olan İşbir Yatak, 'Adım Adım' isimli sivil toplum kuruluşunun da katıldığı 'Uluslararası Runtalya Maratonu'nda koşan 41 yaşındaki Başak Çankayalı'nın yardımseverlik koşusuna sponsor oldu.  2 yıl önce doğum yapan ve uzun zamandır bu koşuya hazırlanan Başak Çankayalı, koşuyu kendi yaş kategorisinde 69’ncu olarak tamamladı. 'Runtalya Maratonu'nda toplanan bağışlarla Türkiye Omuriliği Felçlileri Derneği'ne akülü tekerlekli sandalye alındı.


Yıllardır Türkiye'deki tüm maratonlara katılan ve koşarak bağış toplayan, çeşitli kurumlarda profesyonel olarak çalışanlardan oluşan Adım Adım isimli sivil toplum kuruluşunun koşucuları, 2 Mart Pazar günü Antalya'da düzenlenen 'Uluslararası Runtalya Maratonu'nda koştu. Koşuda, kendi fiziksel güçlerini ve sosyal çevrelerini seferber edip ihtiyaç sahiplerine yıllardır hizmet götüren...