02 / 05 / 2024

İscem Vinç İnşaat iletişim

İscem Vinç İnşaat iletişim

İscem Vinç İnşaat Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Dilmaç, Raziye Diken tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bilkay ve Erdem Bilkay ortaklığında kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demir tarafından kuruldu.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Güleç tarafından kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kurtkaya tarafından kuruldu.

İscem Vinç İnşaat iletişim Haberi

İscem Vinç İnşaat iletişim

İscem Vinç İnşaat Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Dilmaç, Raziye Diken tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. 


İscem Vinç İnşaat Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat ve yol makinaları, bayındırlık işlerinde kullanılan makinalar, dozer, loder, ekskavatör, vinçler, römorklar, traktörler, jeneratörler, kompresörler, sondaj makinaları, delme tabancaları, takım tezgahları ile bunların aksesuar ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, kiralanması, pazarlamacılığı, ithali ve ihracı. Her türlü iş makinası alım satımını yapmak, yurt içi ve yurt dışında bayilik almak ve bayilik vermek, şubeler açmak. Her türlü iş makinaları kullanımı kiraya verilmesi hafriyat işlerinin alınması hizmet verilmesi, iş makinası kullandırılması veya kiraya verilmesi. Her türlü iş makinası kiraya vermek, kiralamak, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait...