10 / 05 / 2024

işçi ölümleri raporu

işçi ölümleri raporu

Türkiye’de son 10 yılda 11 bini aşkın işçi iş kazasında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl 423 işçi inşaatlarda can verirken, 2015 yılının ilk üç ayında ise 351 işçi iş kazasında hayatını yitirdi.

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Deprem bölgesinin yeniden inşası hesaplandı! İşte maliyet raporu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, 11 ilde büyük kayıplara neden olan depremlerden sonra yeniden inşa için bir maliyet raporu çıkardı. İşte detaylar!

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

İşçiler bu habere dikkat! Kovulabilirsiniz!

Sağlık raporu alarak işe gitmeyen bir işçinin, kurban pazarında kayınpederine yardım ettiği ortaya çıkınca işten kovuldu.

Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı?

Tapu işlemleri arasında gayrimenkul alım satımlar büyük yer kaplıyor. Bu işlemlerde bazı belgeler istenmektedir. Bu belgelere ilaveten bir de sağlık raporu isteniyor. Peki Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı? İşte merak edilen detaylar!

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

Vekalet için sağlık raporu nereden alınır?

Vekalet için sağlık raporu alınmalı mı, nereden alınır? bu sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte vekalet konusuna dair öğrenilmek istenilenler!

Mercedes-Benz GLA 200’ün fiyat listesini görenler şok oldu! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dünya’nın en büyük premium otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in 2013 yılından bu yana ürettiği lüks SUV modeli GLA'nın fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz GLA’nın 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Audi eylül ayına özel SUV fiyatlarını açıkladı! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomotiv devi Audi’nin 2009 yılından bu yana ürettiği lüks crossover SUV modeli Q7'nin fiyat listesi yayımlandı. İşte, Audi Q7'nin 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

işçi ölümleri raporu Haberi

işçi ölümleri raporu

Türkiye’de son 10 yılda 11 bini aşkın işçi iş kazasında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl 423 işçi inşaatlarda can verirken, 298 işçi ise yüksekten düşme sonucu hayata veda etti. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’n da yapılan değişiklikler, iş kazalarının önlenmesine ilişkin hayati düzenlemeler getirdi.


2015 yılının ilk üç ayında ise 351 işçi iş kazasında hayatını yitirdi. İş Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'nin iş kazaları konusunda iyi bir karneye sahip olmadığını belirterek, İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi verilerine göre iş kazalarında Avrupa birincisi ve dünya üçüncüsü olduğunu vurguladı. Bu konuda son yıllarda önemli yasal değişiklikler yapıldığını da hatırlatan Yavuz, “Türkiye'de geçtiğimiz 10 yılda maalesef yaklaşık 11 bin işçi, iş kazalarında hayatını kaybetti. En fazla işçi...