02 / 05 / 2024

İse İnşaat

İse İnşaat

İse İnşaat Kimya Turizm Sanayi Limited Şirketi, İbrahim Erdoğan ve Elif Aydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, Yayla Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir?

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir? İşte trafo seçmenin püf noktaları...

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

İse İnşaat Haberi

İse İnşaat

İse İnşaat Kimya Turizm Sanayi Limited Şirketi, İbrahim Erdoğan ve Elif Aydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, Yayla Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.


İse İnşaat Kimya Turizm Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu,fabrika, atölye, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak. 2-Her nevi prefabrike tesisleri kurmak, hazır beton ve prefabrike yapı elemanlarının üretimini montaj ve izolasyon işlerini yapmak,  3-Her nevi demir çelik mamullerinin alım satımı ve işlenmesi suretiyle sacdan muhtelif cins profil soğuk demir imalatı, demir çekme haddeleme konstrüksiyon tesisleri kurmak ve işletmek.  4-Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon,malzemelerinin imalatı...