18 / 05 / 2024

İSFALTın 25 milyon liralık ihalesinde gerginlik mi oldu

İSFALTın 25 milyon liralık ihalesinde gerginlik mi oldu

İSFALT’ın 29 Şubat’ta gerçekleştirdiği 25 milyon liralık ihalesi kargaşa, gözaltı ve suç duyurusuna sahne oldu. İSFALT Genel Müdürü Ahmet Ağırman dün önce ihaleyi savundu yaklaşık 3 saat sonra ise iptal ettiğini açıkladı.

4 aylık yazlık kirası 25 milyon TL oldu! Yazlık kiraları resmen uçtu! 

Geçtiğimiz yaz sezonunda Bodrum'da 7 milyon TL'ye kiralanabilen 5+1 villanın bu seneki kira bedeli 25 milyon TL oldu. Duyanın resmen dudağı uçukladı. İşte vatandaşların yorumları...

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yatırım hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti! Özdemir, tam 25 milyon TL'ye muhteşem bir ev satın aldı. İşte ayrıntılar...

Haluk Levent 25 milyon TL'ye şirket kurdu! 

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu. Haluk Levent, 25 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenecek. İşte ayrıntılar...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Dünya Bankası açıkladı: Deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldı!

Dünya Bankası, 6 Şubat tarihinde Türkiye'yi vuran ve asrın felaketi olarak belirtilen iki büyük depremin yaklaşık 34,2 milyar dolarlık doğrudan fiziksel hasara yol açtığını ve deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldığını açıkladı.

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Bakan açıkladı tam 25 milyon TL bugün hesaplara yattı

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, toplamda 25 milyon 414 bin 535 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kirişçi, "Bugün üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı olsun." dedi.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Gazze'de emlak sektöründeki zarar 25 milyon dolara ulaştı!

Gazze'de yerle bir alan binalar emlak sektöründe de büyük zarara neden oldu. Gazze saldırılarında emlak sektöründe yaşanan zararın 25 milyon dolar olduğu bildirildi.

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Olası İstanbul depreminde 25 milyon ton enkaz çıkacak!

Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Aldemir, İstanbul'da yaşanacak büyük bir depremde binaların yüzde 43'nün hasar göreceğini ve 25 milyon ton enkaz çıkacağını belirtti.

Konya'da 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Meram Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Konya’nın Meram İlçesi’ne bağlı Hacı İsa Efendi Mahallesinde bulunan arsayı, 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İSFALTın 25 milyon liralık ihalesinde gerginlik mi oldu Haberi

İSFALTın 25 milyon liralık ihalesinde gerginlik mi oldu

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi İstanbul Asfalt Fabrikaları San. ve Tic. AŞ’de (İSFALT)’de 29 Şubat’ta yapılan 25 milyon liralık bir ihale karakolluk oldu. İhaleye teklif vermek isteyen birçok firma tehdit edildiklerini, ayrıca ihalenin yapıldığı binaya girmelerinin engellendiğini iddia etti. İhalenin yapıldığı İSFALT Genel Müdürlük binası önünde ihale öncesi taraflar arasında çıkan arbede sonucu polis 6 kişiyi gözaltına aldı. Şartname alan 53 firmadan sadece 3’ünün teklif verdiği açıklanırken 4 teklifin ihale komisyonu odasına teslim edilmeyerek yan odada tutulduğu öne sürüldü.


Edinilen bilgilere göre, ihaleye Z.B.K.’nın sahibi olduğu A.Y. firması 23 milyon 740 bin TL, B.P. Danışmanlık 24 milyon 682 bin TL, S.M. Araçlar ise 24 milyon 682 bin TL’lik teklif verdi.


Dün İSFALT Genel Müdürü Ahmet Ağırman önce ihaleyi savundu ardından yaklaşık...